Stjärntecknet Stenbockens personlighet

Stenbockens personlighet styrs av följande system:

Element: Jord.
Hus:10e Huset, för karriär.
Energi: Kardinal.
Symbol: Havsget, till hälften get, hälften fisk.
Planet: Saturnus.
Tarotkort: Djävulen

En märklig blandning av överambition och lättja. Stenbocken är ständigt upptagen med att vara… upptagen. Ni jagas av skuldkänslor för att inte räcka till, främst med familj och vänner.

Sakta ner Stenbock, du hinner mer då. Livet är inte en kamp du måste möta med sänkta horn.

Stenbockens personlighet submittar inte under någon annan logik än sin egen. Om något inte make sense för en Stenbock kommer han eller hon ignorera det. Detta kan vara grunden till varför andra anser Stenbockar vara så jävlans arroganta och okänsliga. Stenbocken besitter en slags rationalitet som stryker ett sträck över känslor och ibland konsekvenser kan tyckas. Men de konsekvenser Stenbocken ser, är inte alltid de som andra ser. Nej, Stenbocken tänker några år längre fram än andra. Detta är också varför Stenbockar är mer framgångsrika än andra; de har fokus.  

Har du att göra med en Stenbock? På med silkesvantarna. Fel tonfall och du kommer få en rejäl spark av denna bock. De förväntar sig bli behandlade som kungar och drottningar. De respekterar bara de som jobbar lika hårt som de själva — eller de som offrar sig för andra.

Sugen på en stenis? De faller för filantroper mer än något annat. Detta är nämligen något de i hemlighet önskar vara själva men de har ju begravt sina känslor djupt in som en oangelägenhet för deras framfart. ”Det tar vi sen”. Stenbockens personlighet har en förmåga att skjuta på de mest ömmande saker och ge förtur till de praktiska, deras eget element.

Unga Stenbockar kan vara det mest vilsna, gå på de flesta nitar någon kan, lyckas dra med sig alla ner i fallet och när de faller snackar vi rätt allvarliga följder; näringsförbud, skuldsanering, rehab, domstolsbeslut eller kanske har de köpt ett hus det spökar i? Hur som lyckas Stenbockens personlighet alltid hamna i en livs-katastrof som andra måste lösa åt honom eller henne. De tvingas ner på knä för att underkasta sig något som är större än Stenbockens enorma ego – livet själv.

Men sen händer något. Stenbocken blir äldre och börjar plötsligt få momentum med allt sitt slit. Den ena framgången efter den andra kan skördas och nu är det Stenbocken som kan finnas där för andra. 


Kärlek för Stenbocken


Sorry, men du kommer inte hamna högst upp på deras priolista. Kanske på plats 4? Du måste lära dig att tolka Stenbockens sätt att älska. De är DÄR för dig på en nivå som är svårslagen. De är svåra att leva med och svåra att vara utan. Gör sig oumbärliga för sin partner. De stannar i vått och torrt och har en ovanlig förmåga att hitta nya sätt att lösa problem i relationen.

Kan bli din die-hard bästa vän i kärlek. Otroligt intelligenta. Coola och truliga outsiders. Lätta att charma tillbaka när de är på snett humör. Förnekar att de är bråksugna. De uppskattar en häftig diskussion men vill att den slutar med att man är överens, de respekterar bara den som kan mäta sig med deras eget intellekt. Deras drömpartner är nån som älskar dem även om de är helt omöjliga. Loosen up soldier.


Vem är Karolina?

This image has an empty alt attribute; its file name is Unknown.png
Karolina EleonóraEmotion Code Healer

Solen i Tvillingen 0 grader / 8e Huset :: AC i Vågen :: Månen i Skytten :: Mercurius i Tvillingen :: Venus i Tvillingen / 8e Huset :: Mars i Oxen / 8e Huset :: MC i Lejonet :: Norra månnoden i Lejonet / 10 Huset :: Pluto i första huset :: Välaspekterad Venus med många trines :: Chiron i Oxen / 8e Huset :: Lilith i Skorpionen

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is quotation-marks-left-1-e1615634342865.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-22.19.49.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.05.53.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png