Sexuella övergrepp – du kan läka med ny metod

Sexuella övergrepp går att läka.

Då och då får jag förfrågningar från personer som blivit utsatta för sexuella övergrepp, eller har barn som blivit utsatt för en pedofil. 

Det jag gör då är att jag tar bort alla negativa känsloblockeringar man har till förövaren (det blir en lång lista) och sen klipper jag det energimässiga band som finns mellan din kropp och förövarens kropp.


Viktigt klippa energimässiga band med förövaren

Vi skapar ”negativa cords” eller energibindningar till varandra omedvetet, men när man har de här bindningarna till någon som är destruktiv är det väldigt viktigt att klippa dem, så att du kan få ha din egen energi i fred, utan att den är hopblandad med förövarens. Efter behandlingen får du tillgång till din egen energi, kanske för första gången på åratal och det kan kännas oerhört befriande och stärkande. Den där smutsiga känslan kan försvinna. 

Människor som har varit i övergrepp sexuellt, eller levt med en psykopat, känner ofta att de inte fullt ut ”äger sig själva” eller fullt ut äger sin kropp / sexualitet och det kan vara enormt svårt att på egen hand få tillbaka den känslan. Men med Emotion Code sessioner kan vi lösa upp det mesta. I några enstaka fall går det inte att hjälpa en person med healing pga denne av någon anledning behöver gå igenom något manuellt. Men i nio av tio fall har healingen effekt.

Du kan heller inte gå vidare förrän du har tömt ut alla negativa känslor kopplade till personen. Detta är första steget emot emotionell frihet. 

Att jobba med barn är givande eftersom de ger sån stark positiv respons på den healing jag gör, Emotion Code. De hittar efter healingen, snabbt tillbaka till sitt gamla vanliga jag och det är alltid lika tacksamt, för mig och för föräldrarna! 

Vill du läka Sexuella övergrepp?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. När du ska läka Sexuella övergrepp finns det flera saker vi kan göra. Vi kan ta bort din Heart wall, vi kan göra enskilda behandlingar på övergreppet, klippa bandet + känslorna rörande förövaren. Jag har också ett Trauma Paket som innefattar allt detta och mer. Vi skräddarsyr det helt efter dina önskemål.

Emotion Code är ett verktyg för att ta bort sin Heart Wall. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa healing, eller för frågor. Mejla mig så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!