Renar arvsmassan från min mormor

Min mormors konfirmation i Norrköping.

Min mormor var komplex och hemvävd

Man har upptäckt att vi epigentiskt har arvsmassan (negativa känslor och trauman) från våra förfäder. Delvis mår vi som våra förfäder mådde och betedde sig – något som kan skapa orättvisa förutsättningar för din utveckling.

Här gör jag en rening på den negativa arvsmassa jag har från min mormor. Hon dog 1987 och jag hade aldrig något personligt band med henne. Det positiva jag ärvt från henne bevaras och jag renar alltså endast det negativa.

Det kan vara intressant att veta lite mer om min mormor och kortfattat kan jag säga att hon var en agorafobisk kräfta, gift med en mångsysslande tvilling make. Hon födde 5 barn helt a naturell men avskydde husmorssysslor. Hon gick i princip ingenstans utan sin man och satte honom på en piedistal vilket han älskade. Hon levde ut sina känslor öppet. Tårar, skratt och vrede – men som för typiska kräftor höll hon det djupaste för sig själv. Hon var otroligt humoristisk och var alltid den första att skratta. Nu när jag rensat ut hennes negativa arvsmassa ur mig, ser jag en person som strugglat en hel del med komplexa och skrämmande inre tillstånd hon nog inte visste vad hon skulle göra av. Jag tror inte hon fick utlopp för det djupaste inom sig. Inte heller någon chans att ventilera det jobbiga och det gjorde att hon höll sig i sitt kräftskal livet ut. Hon lät hemmet bli en förlägning av det skal hon gömde sig i.

Att ta sig an mormors lite knepiga arvsmassa har varit en utmaning för både mig och min mamma, vi har båda försökt bryta med den genetiskt skygga naturen mormor var, och vi har båda utbildat oss och jobbat på vår individuella självständighet och frihet.

Gåvan från mormor är just det udda, men hon förädlade aldrig detta inom sig utan skämdes. Bär man på annorlundaskap är det viktigt att man tar krafttag att föräldla det, för i annorlundaskapet finns stor potential. Både i form av glädje för dig själv, men mest för att du kan visa andra nya sätt att vara människa på.

Jag tycker hon var en cool och fascinerande person som föddes i fel tid.

Emotion Code healing på min mormors Arvsmassa

Dessa känslor fanns i arvsmassan från min mormor och många bitar föll på plats för mig personligen:

Anxiety, hon kände att hon aldrig passade in och såg andra människor som något obehagligt, jag känner att hon var rädd för människor på ett sätt. Lätt att bli det om man är djup, komplex och skamsen över sig själv.

Panic

Anxiety

Vulnerability

Humiliation, känna att det är nått fel på en.

Crying, min mamma har berättat att mormor grät hjärtligt när hon blev rörd.

Effort unreceived, att inte få erkännande.

Heartache, känslan av att inte få den tröst man behöver ”vem ska trösta mig?”

Effort unreceived, att känna sig osynlig.

Depression, en känsla av att ”det kommer aldrig någonsin bli bättre”.

Anxiety, känner här en känsla av klaustrofobi, vilja krypa ur skinnet, att man kvävs av en oförklarlig tyngd.

Frustration, med sig själv, att skälla på sig själv.

Frustration igen.

Guilt

Heartache, bannar sig själv för att man inte räcker till.

Depression, hon såg på sig själv som helt misslyckad och hopplös.

Failure

Depression

Failure

Anxiety

[Börjar känna sockerdricks pirr i händer och armar här, hjärtat blir varmt. Det betyder att energi frigörs och börjar strömma och flöda! Det jag plockar bort i kväll har alltså varit stagnerat i snart 40 år i mig].

Panic, en existensiell känsla av att inte riktigt ha kontroll.

Abandonment, en ensamhetskänsla som fanns där 24/7.

Depression

Depression igen.

Helplessness, känslan av att man inte vet hur fasen man ska lösa saker, sånt som verkar lätt för andra.

Lost, en känsla av att man blir tappad och bara faller emot ett bottenlöst djup. Mycket rädsla och att hålla sig själv tillbaka finns här.

Dread, hon räknade med att saker hon gjorde skulle gå åt skogen.

10 min efter behandlingen känner jag mig lättad. Det jobbar fortfarande i kroppen (lungor och hals), har pustat endel. Känner hur det negativa från en annan släkting kommer fram tydligare inom mig.

Känner igen mig en hel del från min mormor. Skammen att bära annorlundaskap, de existensiella olustkänslorna, självtvivlet och ett främmandeskap till andra människor. Allt detta är ärvt från henne och är väck nu! Jag har dansat runt och sjungit för full hals, successivt kommer det nya landa i kroppen närmsta dygnet.

Vill du också rensa på arvsmassan?

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

I den här behandlingen rensar jag bort alla de ”genetiska blockeringar” som du fått från din mamma, pappa, mormor, morfar, farmor eller farfar. Vi tar en i taget. Vi kan gå längre bak i släktträdet om du har speciella önskemål. Denna behandling är inte samma som när vi tar bort de obearbetade känslor du har till tex dina föräldrar. Denna behandling är hur de har påverkat dig.

Emotion Code är ett verktyg för att ta bort negativa energier i kroppen som proppar upp flödet och tar mängder av vital energi ifrån oss. Tänk själv om du bär på obearbetade trauman där det finns sorg, svek, skam, agg, tårar och ångest. Dessa har en otroligt tung energi som kostar på för hela kroppen och psyket. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Inför betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en rening av arvsmassan eller för frågor. Mejla mig så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!