Oxens personlighet

Oxens personlighet styrs av följande system:

Element: Jord.
Hus: 2a Huset, för det materiella.
Energi: Fixerad.
Symbol: Tjuren.
Planet: Venus.
Tarotkort: Kejsarinnan och Högprästen.


Oxens personlighet är som en Hobbit. Livet ska vara gött, enkelt, förutsägbart och absolut utan tidspress. Mat, sömn och kvalitets prylar, gärna en god summa på banken och gedigna rutiner tillhör Oxens standard. Oxen är en sann resurs att ha i sitt liv; ingen ger så resoluta råd och ofta har de en touch av cynism – oxens egna språk. Man har djupa rötter men utan sentimentalitet; Oxens dagliga strävan framåt ger dem ingen tid att stanna upp i dagdrömmeri, eller att gå för djupt i grubblerier eller obskyra läror. Om så dock skulle ske, kan vi vänta oss ett direkt nedstigande i beskedlig mak till själva kärnan av ämnet. En Oxe gör inga haffsverk utan går till grunden. Men kanske är det just ramen av ett ämne som lockar mer än detaljerna.

Många Oxar gör sig som chefer. Kanske inte i alla bransher, nej den bransh som passar Oxens ledarskap bäst är den av tradition och bråkrati. Där det finns lagar, regler, inarbetade rutiner trivs Oxen bäst, inga outlandish idér kommer falla Oxens personlighet på läppen. Vi gör som vi alltid har gjort. Och vad föranleder denna grundade karaktär? Jo ett välutväcklat Rot Chakra. Ingen vet mer än Oxen vikten av att ha fötterna på jorden. Risken här heter rigiditet och bigotry, även att vara så rädd för förändring att man stannar i sin utveckling. Men kanske gör det inget för Oxen? Hon växer i takt likt årsringarna hos en gammal ek. Gediget ska det vara.

Många Oxar har en hemlig svaghet. Och det är deras oförmåga att hantera känslor. De går upp i höga oktaver om någon trotsar deras invanda mentala cirklar. Pass på. Det kan finnas en falsk ödmjukhet som bara håller så länge den andra personen inte utmanar Oxen. Oxen är både hetlevrad och hysterisk när den tappat kontrollen över sin samlade komposition. Det kan bli ett intressant drama som Oxen helt själv leder. De tål inte heller att hetsas på av andra och kan sätta sig helt på tvären och blåvägra. En inre trots-unge bor nog i varje Oxe, inte sant?

Kärlek för Oxen

Kräver lång vänskap innan de är redo att ta nästa steg, eller att personen är så pass lik dem att de i princip dejtar sig själva. Pragmatiska. Om allt är tryggt nog kan de ta många kliv framåt på kort tid och secure the bag. Hopplösa romantiker när de väl fallit som kan bli perfektionistiska med detaljer (vilket är kärlek för dem).

De kan stå ut länge med fel person bara för att de hatar förändring. Släpper allt för sin partner / familj, de kommer först! Gillar att prata länge om småsaker, kan få vem som helst att känna sig lugn och trygg. Så länge de inte är emotionella är de okomplicerade. Känslor är en komplicerad sak för Oxens personlighet som kan bli hysteriska och kontrollerande under emotionell stress. Något av det mysigaste som finns och stora foodies. Kan vara begåvade med sång, musik, dans.

Vem är Karolina?

Karolina EleonóraEmotion Code Healer

Solen i Tvillingen 0 grader / 8e Huset :: AC i Vågen :: Månen i Skytten :: Mercurius i Tvillingen :: Venus i Tvillingen / 8e Huset :: Mars i Oxen / 8e Huset :: MC i Lejonet :: Norra månnoden i Lejonet / 10 Huset :: Pluto i första huset :: Välaspekterad Venus med många trines :: Chiron i Oxen / 8e Huset :: Lilith i SkorpionenHej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.