Mammas Knäledsoperation: Läkte Snabbare med HEALY Frekvensbehandlingar!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyhets feed

I Mars 2023 gjorde min mamma en knäledsoperation där hela hennes knäled togs bort och ersattes av en syntetisk. För att hjälpa mamma att återhämta sig rekordsnabbt, gav jag henne 1 timme HEALY frekvensbehandling av detta programmet dagligen. Hennes före- och efter bilder på bara 8 dagar kan du se här. Hennes ben gick ifrån att vara lila-blått till normal hudfärg på denna korta tid. 

Efter bara 8 dagar är hudfärgen normal igen och svullnaden har gått ner!

Knäledsoperation läkte fortare än väntat

Programmet jag använde mest var detta nedan BIOENERGETISK VITALISERING: Den verkade passa perfekt efter en operation eftersom den bygger upp hela kroppen att bli vital igen! Jag la in mamma i min Healy app (den kostar 47.000 kr så detta är ingen billig gimmick utan det ligger många år av ingengörskonst bakom Healy) och valde programmet. Healy skannade sen mammas energisignatur åt vilka 5 av dessa delar av programmet hon behövde mest. Oftast kom just Skelett, Vävnad och Regenerering med i Healy’s val.

Så funkar Healy frekvens behandlingar

Healy är en device som kan skicka frekvenser på distans. Då allting är frekvenser så vet inte kroppen skillnaden på tex C-vitamin och frekvensen av C-vitamin – för kroppen är det samma. Därför kan vi ’mata’ kroppen med olika frekvenser och kroppen följer tacksamt med. 

Tex Reiki healing ligger på frekvesen av 528Hz och det är den frekvensen man matar kroppen med när man ger Reiki. Med denna devicen Healy kan vi snabbt fylla upp kroppens depåer med de frekvenser den törstar efter. 

Det ligger många års ingengörskonst bakom denna device; från att ha varit en stor klumpig apparat, nu komprimerad ner till storleken på denna lilla dosa, har många människor fått fina resultat.  Vill du testa en Healy behandling?

Karolina Eleonóra – Emotion Code healer och vägledare.


Hej vännen! Jag heter Karolina och är medium och healer sen många år tillbaka. Nu har lagt till HEALY till mina erbjudanden.

Behöver du någon särskild behandling ofta? Kontakta mig så fixar vi en rabatterad prenumeration åt dig. Du kan tex få ett eller flera av programmen dagligen under det tidsspann du själv önskar. 

• Kanske går du igenom en jobbig fas och vill ha stöd av frekvenser för att bygga upp dig själv igen.

• Kanske jobbar du redan mycket med dig själv och vill täcka in detta med frekvenser som en ny rutin i din hälsoresa.


Jag kommer behöva:

Din e-postadress

Ditt fulla namn

Ditt födelsedatum: ÅÅ-MM-DD

Din födelseort

En selfie på dig 🙂

Mejla mig här så knappar jag in dig i min app och så sätter vi igång!