Lögnen om ADHD, ADD och Asperger

Multidimensionalitet är vackert.

Lögnen om ADHD, ADD och Asperger är en artikel som reder ut något av det största sociala missförstånd i vårt samhälle idag. Man har lyckats peka ut några av de viktigaste individer vi har som ’handikappade’, begränsade och defekta i behov av medicinering. Men är det så? Vad är egentligen en Asperger ifrån ett högre perspektiv? Och vad behöver en person med ADHD för att må optimalt?

Multidimensionalitet, vad är det?

De individer som har någon av dessa diagnoser, är på ett högre plan vad som kallas ’Multidimensionella’. Man kan säga att de har extra många och extra långa känselspröt. Dessa känselspröt finns var och en i varsin dimension / verklighet. Detta betyder att dessa individer konsumerar mer energi och fokus än människor som inte är Multidimensionella. ADHD och Aspies måste navigera igenom en verklighet som är uppsplittrad i många olika, jämfört med individer som inte är Multidimensionella. Detta är också förklaringen varför Multidimensionella barn har det mest besvärligt; med åren justeras deras nervsystem och psyke att anpassa sig bättre till omvärlden. I vuxen ålder har många lärt sig navigera lättare.

• De individer som benämns ADHD / ADD – är på en högre nivå det man kallar ”Indigo”. De är inte sällan kopplade till tidseran Atlantis.

• De individer som benämns Asperger – är på en högre nivå det som kallas ”Crystals”. Ofta är de kopplade till tidseran Lemurien.

Det är en underdrift att påstå att vårt samhälle inte är gjort för dessa viktiga individer. Medans Indigon krigar med näbbar och klor, drar sig Crystals undan. Båda får kämpa för att trivas. Samtidigt är de utrustade med gåvor andra bara kan drömma om, så de har alla förutsättningar att inte bara trivas, utan att göra ett gott framtångsrikt liv för sig.

När samhället etiketterar dessa individer med en förlegad syn lider alla. De barn som får en diagnos, tvingas leva med en FEL-stämpel i pannan resten av livet. Det är ett övergrepp på den personens identitet, gåvor och förmågor. Det är tufft nog att komma hit som Indigo eller Crystal utan att behöva hamna i skolan och sjukvårdens ”program”.

Skolan och sjukvården fäller krokben på Multidimensionella.

Multidimensionella är måltavla för fel-stämpling och medicinering, varför?

Skolmedicinen anser att individer med ADHD / ADD har ”svårt i skolan” som ett motiv för medicinering, samt att Asperger har ”sociala problem” som kan göra det svårt i arbetslivet. Båda påståendena är skrattretande och är skapta av en polariserad Newtonisk kultur, där man söker efter fel. (Om något avviker – måste det vara fel).

Faktum är att båda typerna är mycket intelligenta. Det klassiska problemet för de med ADHD / ADD diagnos vid unga år, är att de helt enkelt är uttråkade i skolan. Skolan klarar inte av sitt uppdrag att stimulera dessa individer till inlärning. Denna uttråkan är ren tortyr för dessa handlingskraftiga individer – de har ju kommit hit för att bringa förändring i en stelbent värld! Problemet är inte att kunna sitta still, utan brist på tillräckligt fascinerande information och uppgifter. Skolmedicinen anser att detta är skäl för medicinering, men korrupta krafter har gjort barn med ADHD-diagnos till en medicinsk kassako.

Vi behöver en utbildning som är mer färgrik, mer kontstrastrik, mer teatralisk och fängslande för dessa individer, de behöver få lösa uppgifter med händerna eftersom de är rastlösa. De är pragmatiska / vetenskapliga / ingengörs-typer. Det lustiga i ekvationen är varför den rådande Newtoniska kulturen inte felstämplar svenska skolan? Skolan kan inte medicineras – det saknas ett ekonomiskt incitament att göra förändringar. Då blir nästa naturliga fråga; vem är skolan till för?

Asperger diagnosen beskriver en individ som är tillbakadragen, skeptisk, misstänksam, sluten, stelbent, har ’specialintressen’, kan ha svårt att läsa av det sociala spelet, kan ha svårt att förstå skämt / ironi / sarkasm etc. Ifrån min personliga synvinkel är båda individerna missförstådda, men ingen så mycket som Aspisarna. Att födas som högsensitiv Crystal (alltså Asperger) med så långa känselspröt, betyder att hela världen är för högljudd, för intensiv, för belastande – så individen lever sitt liv med ”garden uppe”, i en försvarsställning. Detta upplevs att de är osociala och svårnådda, vilket inte alls är fallet. En avslappnad, tillfredsställd Aspie är skämtsam, dynamisk, generös och intensivt närvarande. De kan förstå andra utan att ha någon information alls, många är både mediala och kan hela naturligt. De kan förstå hur djur mår och prata med väsen och andar. Dessa individer ger samhället djup.

Fria, modiga, klartänkta, djup empatiska: Gåvorna är många hos Multidimensionella.

Multidimensionellas sanna natur och uppgift

De själar som valt att komma hit i det stora paradigmskifte vi befinner oss i politiskt, socialt, kulturellt, religiöst och livsstilsmässigt på jorden, har en tuff uppgift framför sig.

Det handlar om att:

1) luckra upp Status Quo, kräva rättvisa och transparens, bringa förändring, se igenom lögnen, eliminera korruption och skapa plats för alla olika individer att trivas och känna sig trygga här (Indigos).

2) Balansera, nära, hela, stötta, lyssna, skapa, inspirera, harmonisera, att ge ut helande energier till kollektivet (Crystals).

Fel-stämpling är en form av identitetsövergrepp.

Crystals / Asperger de fridfulla helarna

Många Crystals behöver assistans i sin vardag, för de orkar inte med samhället, orkar inte med människor / folkgrupper, behöver få dra sig undan och vara i stillhet i naturen. Känns det igen? Kan någon handla mat och göra ärenden åt dig? Tillåt dig stöd för du har massor av jobb att göra både i sovande och vaket tillstånd och ditt känsliga nervsystem behöver få space och vila! Överväldigande situationer är inte rätt för dig och inget du ska eller orkar hantera – du är inte utbränd, du har ett känsligt nervsystem. Din uppgift är att formligen pumpa ut harmoniserande energier till kollektivet och det är allt du orkar många gånger. Du lyfter och bär så många människor energimässigt att ditt fokus och kärlek går till andra först och till dig själv sen.

Din energi kan zappas bland människor, eftersom deras energifält behöver din energi, töms du snabbt och kan bli darrig, skakig och obekväm. Du är en helare och en antenn som tar in mängder av information och ger ut mängder av ljus / healing. Du tar även de tuffaste smällarna av inkommande koder och energivågor. Du omvandlar energi i din egen kropp och skjutsar sen ut en lättare variant av energin till andra så de kan gå till jobbet, ta hand om sina barn och fungera. Du är ofta en Grid worker / Gate keeper, en mästare på energiarbete.

Indigo / ADHD rättvise krigarna

Här har vi nån som inte kan hålla munnen stängd. Finns det en orättvisa, finns det en osanning, ens en oklarhet väcks indigon upp för att göra sitt arbete. Indigos är argumentativa, intensiva, pålästa, kan vara extremt intelligenta och kreativa, älskar att vara i grupp / gemenskap och vill gärna ha olika starka, häftiga upplevelser! De vill leva livet fullt ut och inte ”dö nyfikna”.

Detta är kollektivisten som har driv att göra saker, utmana sig själv, älskar äventyr, gärna tar risker, är impulsiv och idérik. Du är oerhört positiv person som räknar med att situationer du hamnar i kommer lösa sig på något sätt; vilket det också gör för du är full av flow och synk!! Du springer in i precis rätt person vid rätt tillfälle, pengar dimper ner från oväntade källor just när du behövde. Du är sannorligen en Högmagiker och en dansare i regnet. Du kan konsten att låta livet flöda till dig utan att forcera, dina framgångar kommer till dig så länge du slappnar av.

Du är modig nog att sätta på dig Crazy Lady Hat och säga de obekväma sakerna ingen vågar säga. Det är du som ger informationen först – lite som Crystals offrar du dig. Du är pionjären. Du har blivit kallad ”foliehatt”, ”flummig”, ”Woo-woo”.

Det är du som bryter isen, som har alla färger, som gör saker upp och ner, bakochfram, som visar nya vägar, som tar ner pretantiösa på jorden, det är du som löser problem på ett naturligt sätt som får andra att skratta av att de bästa lösningarna är enkla och fiffiga.

Hybriden mellan Crystal och Indigo – Brobyggaren

Med en fot i varje värld har du en briljans som andra och du själv har stor glädje av. Du har intellektet och intuitionen. Du är flexibel, nyanserad, förstående men inte ryggradslös.

Ditt dilemma är att du ofta känner dig ensam. Även om du provar många olika sammanhang känner du att du inte passar in någonstans.
Du är en sann ledare och individualist. Du har en enorm grace från Crystal kombinerad med integriteten av Indigon. Du kan kämpa med att våga ta plats, att ta för dig eller kämpa med att tona ner dig i sammanhang där din åsikt inte är eftersökt. Balans är något du måste bemästra för din roll är att bygga broar mellan svåra destinationer. Detta ställer höga krav på dig som du gärna möter! Du trivs bäst när du får använda ditt enorma varma hjärta, får ha en lärar- och ledarroll för du är naturligt empatisk och pedagogisk. Du kan förklara svåra saker på ett tryggt sätt. Du är en förälder för andra. Du kan göra ett så djupt intryck att människor bär med sig dina ord och ditt sätt hela sitt liv. Du är menad att komma hit och vara en referenspunkt både för andra människor, men även i debatten, i kulturen, i politiken och allt utvecklingsarbete.

Du kan kämpa med att vara för mjuk vs för hård. Du är en gammal själ med stor klokskap och du vet att låta människor ha sin egen resa på sitt eget sätt och att det finns lärdomar i allt.

Trots din styrka behöver du få vara svag ibland. Du är en person som inte ska söka vänner – du ska söka allierade. Du behöver förtroliga nära dig som också är gamla kloka själar.

Rådet till dig är låta människor komma och gå i ditt liv, släpp taget om de som inte synkar med dig och låt nya komma in. Du kommer känna ensamheten hela ditt liv, det är något du måste bli vän med. Bär inga sorger utan lev i acceptans av tidens flöde. Landa i tacksamhet även vid svåra nederlag. Ta för dig vid flod, acceptera vid ebb.

Har du ADHD eller Asperger?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Annorlundaskap med ADHD eller Asperger kan vara en tung mantel att bära. Mitt jobb är att plocka bort olika blockeringar via den healing jag gör,  Emotion Code. När blockeringarna är borta kan kropp och psyke få mer flow, vilket ger läkning.

Ju mer tunga energier vi tar bort från ditt energifält / kropp, desto klarare kan du bli i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

Hela behandlingen sker på distans. Du mejlar mig och du berättar vad du behöver hjälp med och efter betalning sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Vill du ha healing av mig? Klicka här för att beställa en session, eller för att ställa frågor. Vi hörs!