Guide till Manifestering

Guide till Manifesting är här för att visa dig ETT misstag ingen verkar ta upp för att bli riktigt vass på att manifestera. Det finns så mycket litteratur och information om manifesterandets konst idag, men alla tycks missa detta grundläggande fel. Om du justerar det kan få en ström in av sånt du vill ha. Kevin Trudeau och Bob Procor i all ära, men detta misstag har de ännu att prata om. Den här artikeln handlar om just precis det. 

Vad är manifestering?

Manifestering är det man tidigare kallade för ’Witchcraft’ eller ’Sorcery’. Alltså att man går tillbaka till Source, Källan, för att styra energiflödet.

Idag heter det att manifestera och det betyder kort och gott att man tänker sig något man vill ha och får den visionen att bli verklig genom positiv tankekoncentration. Man aktiverar alltså en timeline, eller tidslinje så att det blir den tidslinjen som blir ens verklighet. 

Det vi kallar ”framtid” är endast en myriad av olika möjliga scenarion, alla representerar en egen tidslinje. Det finns miljoner möjliga framtidsscenarion för din nästa sekund, men 99% av dem är så osannolika att de inte kommer slå in. Däremot kanske 1-3 st är mer sannolika och beronde på hur du fokuserar kommer du själv att omedvetet välja ett av dem. 

När vi pratar om en mer osannolik tidslinje som någon önskar sig, krävs det mer arbete för att aktivera den så att den ”hakar i” med vår verklighet och vi har en manifestering.

Låt säga att Mia vill erhålla en miljon kronor under 2022. Hon har då ett år på sig att fokusera all sin positiva koncentration på de här pengarna och i processen även klara av att vibrera i en frekvens av fullkomligt tillit till att det ska bli så. Så ser formulan ut idag när vi pratar om manifestering. 

De som är duktiga på att manifestera kan drömma om en miljon och som Kevin Trudeau strax efter få de pengarna. (Han hittade en väska på gatan och återlämna den till ägaren som gav honom en överdådig hittelön, för alla mannens affärsplaner fanns i väskan). De som är mindre vassa på att manifestera kan hålla på hela livet och drömma om den där miljonen som aldrig kommer. 

Varför? Vad är det för skillnad på Kevin och Mia?

Misstaget med manifestering ingen talar om

Kvantfysiken beskriver människans kropp som att vi har många kroppar. En av dehär kropparna är ditt elektromagnetiska fält. Det är här du har den vibb du strålar ut till din omvärld. Om du är toxisk kommer ditt fält att vibrera så och andra kommer ta avstånd för de känner instinktivt att toxisk energi inte är önskvärt för dem. Om du har ditt fält i en glad, varm, öppen, kärleksfull frekvens kommer du dra till dig människor som en magnet. 

Dock, det går inte att fejka frekvenser genom att lådsas vara varm. En person som bär på bitterhet, hopplöshet, vrede, sorg, misslyckanden kommer ha väldigt svårt med manifestering. Även om vi gör allt rätt enligt konstens alla regler, bär vi på så tunga energier och karma att vi kommer få liten eller ingen framgång alls med vårt manifestationsarbete. De här tunga energierna måste tömmas helt enkelt. 

Viktigt är också att rena sitt Rot Chakra från blockeringar så att chakrat kan komma i balans igen. Ett vanligt symptom på ett blockerat Rot Chakra är just svårigheten att manifestera, att pengarna aldrig räcker till, att man inte får de resultat i sin vardag som man önskar sig med pengar, hälsa, relationer och livsbalans.

Vanligt är också att ens 3e Öga Chakra är blockerat i en situation med manifestationssvårigheter. Ett blockerat 3e Öga Chakra ger en förvirrad tillvaro där man har svårt att hitta fokus och klarhet med många lösa trådar och ingen riktig fart framåt.

Ju renare ditt fält är, desto snabbare kan du manifestera.

Rena ditt fält och börja manifestera!

Töm de tunga energierna

Energimässig hygien helt enkelt. Likaväl som du borstar tänderna två gånger om dagen, hur ofta tömmer och renar du ditt fält? Och jag menar inte med rökkvarts och vit salvia här, jag menar tömmer ditt undermedvetna och dina cellminnen från olika trauman som fastnat där och tar över hela ditt fält.

När vi har tömt dina lågvibrerande känslor kommer du märka att du inte bara blir lättare och lättare i kroppen, ditt liv kommer bli lättare, andra kommer dras till dig och dina önskningar börjar slå in.

Såhär arbetar jag med dig

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. För att rena ditt fält skannar jag dig för blockeringar och plockar effektivt bort de blockeringar jag hittar. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då finns jag här för dig.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

Det är rekommenderat att man börjar med att ta bort sin Heart Wall. Det finns negativa situationer från vår barndom som omedvetet färgar vår självbild och kapacitet i livet. Det är väldigt skönt att få lägga allt det bakom sig. Vill man bli ännu vassare går man vidare med en Chakra Cleanse eller om man har något specifikt man vill jobba på. Ju fler blockeringar vi tar bort – desto renare fält för dig. 

Vill du beställa Trauma Paketet men redan har tagit bort din Heart Wall? Då drar jag av det på priset.

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat och när jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att mejla mig din beställning på en Allmän Tömning, en Heart Wall borttagning, Chakra Rening eller något annat! Vi hörs snart.