Att vara uppe i huvudet

Vår vardag kräver att vi håller många bollar i luften. Så pass att det har uppstått ett nytt problem i vårt teknokratiska samhälle: Människans överväldigande, tomhet och känslan av att vara avskuren ifrån livets mer eteriska glädje, är liten eller finns inte alls. Endel är så vana att alltid vara uppe i huvudet, att huvudvärk, migrän, ont i axlar, problem med ögon och kanske öron tillhör det normala. Man är så avstängd att man fungerar helt på autopilot. Endel känner att de fejkar socialt intresse, att de behöver tystnad för att kunna fungera och man längtar ständigt till ett enklare liv med egentid.

Vad händer i kroppen om man alltid är uppe i huvudet?

[Kanaliserat]. Kroppen filtrerar energier, känslor, tankar. Allt går ju genom kroppen. Kroppens funktion är att i rörelse justera allt detta för att skapa balans. Kroppen har en andning och rytm som är mycket mer än det arbete lungorna och hjärtat gör.

Om vi stänger av kroppen genom att existera uppe i huvudet, kommer inte den här andningen och rytmen att fungera och kroppen börjar lagra på sig tankar, känslor och energier som bygger upp ett tryck – det vi kallar ångest.

Även, trycket skapar stagnation i systemet som gör att ingenting kommer in och ingenting kommer ut, detta är depression. En människa med fullt flöde i kroppen kan inte få depression.

Kroppens celler fungerar likadant; de tar in syre och näring, och släpper ut toxiner. Men när vi har ett stängt hjärta, stänger sig sinnet och då stänger sig cellerna.

Med tiden utvecklas fler och fler symptom som visar att kroppens flöde är avstängd. Vi har låtit samhället och vår livsstil forma oss negativt och vi behöver göra nya val. Att gå igenom sitt chakra system och ta bort blockeringar skapar också flöde och gör att vi kommer ner i kroppen igen.

Kom ner i kroppen igen.

Vad hade hänt med ditt liv om du lät kroppen och hjärtat bestämma?

Hela kroppen slappnar av när vi är kommer in i vårt naturliga flöde igen. Vi går från sympatikuspåslag till parasympatikuspåslag. Nervsystemet slappnar av, musklerna mjuknar, andningen går djupare, kroppen kan ta upp mer näring, vävnad läker bättre, vi får djupare sömn, vårt minne blir bättre, vi skrattar och ler oftare, vi får energin tillbaka. Ja allting blir bättre.

Neurologiforskaren Joe Dispenza har intressant forskning som visar att när vi lyckas öppna vårt hjärta flödar 1.300 kemikalier runt som helar kroppen. Att öppna sitt hjärta kan vara en nyckel för att komma över de stressrelaterade sjukdomarna vi kallar ”livsstilsjukdomar”.

Jag gör en behandling där jag tar bort människors Heart Wall. Jag har tagit bort hundratals Heart Walls genom åren och ser ständigt hur mina kunder blir gladare, öppnare, mer ljusa och lätta.

Behandlingen i sig öppnar inte hjärtat, utan tar bort den mur som lixom fängslar hjärtat, som håller hela kroppen låst med olika jobbiga symptom som följd. Man uppskattar att 93% av alla människor har en Heart Wall och de som inte har är barnen som inte hunnit få en ryggsäck med livsbekymmer som vi vuxna har.

När hjärtats blockeringar försvinner blir vi mer spontana och busiga, mer kreativa och kan känna lust och framåtanda igen. Sen måste man manuellt försöka öppna sitt hjärta genom att gå till hjärtat med sin närvaro och tänka sig att hjärtat är en blomma som öppnar sina kronblad. Det kan hjälpa att titta på något vackert tex en solnedgång med vackra färger, gulla med en bäbis eller kattunge, lyssna på en vacker låt. När man väl börjar kunna öppna hjärtat manuellt några gånger, krävs det bara en tanke så öppnas hjärtat automatiskt sen. Och voilá, flödet kommer tillbaka.

Är du uppe i ditt huvud? Låt mig hjälpa dig

Karolina Eleonora är Emotion Code healer.

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

För dig som har svårt att komma ner i kroppen rekommenderar jag två behandlingar, att vi tar bort din Heart Wall som håller mängder av förtryckta energier så du kan få flödet tillbaka i kroppen. Och Total Chakra Rening behandlingen. Där går jag igenom chakra för chakra och tömmer ut blockeringar så att alla dessa energi-center kan gå på full motor och stärka upp dig där energin fördelas genom din kropp och inte bara finns uppe i huvudet.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi där jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig efter med behandlingen, mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.