Att Känna Sig Tom

Många känner tomhet idag.

Att känna sig tom tycks vara ett allt vanligare problem idag. Jag läste någonstans att på 80-talet sökte folk psykolog för att de hade ångest eller depression. Men sen 90-talet kom en ny grupp som sökte hjälp, nämligen de som kände sig tomma. Den här gruppen ökade och började dominera. 

Våra sociala mönster har förändrats radikalt sen början på 90-talet med internet, sms och olika sociala media. Vi är i kontakt med fler människor än nånsin förut vilket medför problem. Vi dejtar mer än våra föräldrar gjorde och har därmed också flera misslyckade kärleksupplevelser bakom oss. Det finns en anledning till att dejting-bregrepp som ”ghosting” och ”stalking” uppstår. Folk beter sig inte alltid schyst i den digitala tidsåldern. Kanske har vi gjort slut med vänner eller familjemedlemmar. Tillslut blir det för mycket smärta. Vi stänger av.

Idag är känslan av tomhet så vanlig att det har fått ett namn, Depersonalisation Disorder’. Psykologer beskriver det här syndromet som ”…Emotional numbness finds its origin in a part of our personal histories that is too painful to reach. It is in our human nature to defend against pain.” Alltså att kroppen kämpar emot jobbiga dåtida händelser genom att avtrubba sig. 

…Emotional numbness finds its origin in a part of our personal histories that is too painful to reach. It is in our human nature to defend against pain.

Att känna sig tom är alltså kroppens ’mur’ emot omvärlden att bli sårad igen. Man bygger undermedvetet en mur runt sig för att slippa känna. Muren består av tex gammal smärta, sorg, svek, nederlag och andra negativa känslor. Om vi har väldigt mycket av dessa känslor orkar vi inte fungera i vardagen – vi bildar en ’hjärtmur’ eller Heart wall. 

En Heart Wall gör oss tomma och trötta.

Livet med en Heart wall gör oss tomma

Ett liv med en hjärtmur är ingen rolig upplevelse. Vi blir inte bara tomma, en rad andra problem uppstår när hjärtat negligeras. Nack- och ryggvärk, tung andning, tryck över bröstet, sömnproblem, ångest, depression, ptsd (man kapslar in traumat och så pyser det ut via triggers i vardagen). Man kan inte ge eller ta emot kärlek, vilket leder till relationsproblem och intimitetsproblem. Låg självkänsla och svårigheter att förlåta sig själv eller andra. 

Den händelse som blev hjärtmurens första lager, låt säga att du kände stark övergivenhet som 10 åring, ligger sen till grund för att bygga upp hjärtmuren ytterligare. Spola fram bandet 20 år och vi har en mur som är så tjock att den går ut över relationer, arbetet och måendet. Vid det här laget hankar vi oss fram. Vi känner inte längre starka känslor, vi söker distraktioner, vi kanske tröstäter och vi har en trötthet som inte går att sova bort. Tröttheten sätter käppar i hjulen för de ambitioner vi har tex med träning och andra mål.

Tomheten lättar när hjärtat befrias

Vi vet att hjärtat spelar en dominerande roll i vårat känslolivs kvalitet. Ett välmående hjärta kan ge så mycket glädje som sprider sig till människor omkring en, medans ett tomt hjärta till och med kan leda till förtidig död. Hjärtat mår inte bra av ledsna känslor – det är gjort för att älska. Negativa känslor är en del av livet, men när de fastnar och man inte lyckas komma vidare behöver man göra något för att lyfta bort de här tunga känslorna runt hjärtat.

I mitt arbete med healing har jag upptäckt att när jag tar bort den Heart wall de har runt hjärtat, öppnas så mycket upp. Det är som att släppa in ljus och syre i ett mörkt rum. 

För att göra detta måste vi hitta alla obearbetade känslor som finns i ”muren” och ta bort dem, en efter en tills muren är helt borta (detta är mitt jobb som healer). Den dagen muren försvinner, är en skön känsla. Det är som att tömma hårddisken från massa skräp och kvar är en pigg och funktionell dator som fungerar hur bra som helst. 

Människor som får sin hjärtmur borttagen säger till mig att de gråter av glädje, att de kan känna levande känslor igen, att de kan andas och ta in livet med glädje. Kroppen känns lättare, olika relaterade problem försvinner automatiskt, spontaniteten kommer tillbaka. Effekten av behandlingen blommar ut upp till 12 månader efteråt. Endel känner allt i början, andra får successiva upplevelser.

Vill du ha hjälp med tomheten?

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-16-kl.-18.16.57-modified.png
Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Bradley Nelson. Att känna sig tom går att luckra upp!
Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning bokar jag in dig och gör behandlingen. Sen mejlar jag dig vilka blockeringar jag funnit och tagit bort. Ibland får jag budskap jag ska framföra till dig. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att mejla mig din beställning av en allmän rening, en Heart Wall Borttagning, Chakra Rening eller vad du önskar, så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!

 

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-12-kl.-23.11.10.png