Värken borta efter Emotion Code behandling

Utan värk blir livet så mycket lättare!

Konstigt, jag begriper ingenting, men det känns bättre med värken redan nu. Ofattbart va du har hjälpt mig på vägen till mitt nya liv. Nu kommer tårarna av lättnad och nu blir det bättre. Jag måste slutligen tala om att jag, sedan oktober, varit till doktor, sjukgymnast, kiropraktor och homeopat men blev helt hjälp av dig – ett medium. Värk i kropp och själ. Förutom alla värktabletter… Kommer att berätta för mina vänner. Känns som att du blivit en av dom. Du är den första jag vänder mig till om dylika problem dyker upp i framtiden.

Chockartat uppbrott låg bakom värken

Kund hade värk i handleder + axlar efter en chockartad separation. Efter allt kånkande på tunga flyttkartonger var hon så dålig i handleder och axlar att hon sökte läkarhjälp samt holistiska utövare innan hon hamnade hos mig.

När hon berättat vad som hänt förstod jag att hon hade ”trapped emotions” i vävnaderna runt armar och axlar som skapade värken. Trapped emotions är alltså obearbetade negativa känslor som fastnar i vävnader, i vårt energifält och sätter kroppen i ett tillstånd av symptom. Att de i detta fallet hamande just i handleder och axlar har förutom själva inflammationen där, ett symboliskt värde för min kund. Handleder står för att vara bakbunden, bojor, försvar, att slå näven i bordet, hutta med näven. Axlar står för belastning, stolthet, att tvingas vara mer tapper än man eg känner sig.

Kroppen har en otrolig fömåga att helas om den bara får lite uppmuntran.

Hur gick Emotion Code behandlingen till?

När vi belastar en ömtålig vävnad bildas inflammation från friktion. Men eftersom allting är energi kan vi ta bort själva energin av inflammation. Detta hjälper kroppen att få nollställa sig så att läkning sker fortare.

Förutom att jag tog bort alla de ”trapped emotions” som fatnat i handleder och axlar, fann jag att vävnaden i kundens ondaste handled hade tappat kontakten med varann.

Detta kallas physical-to-physical disconnection. Det är en allvarlig ”energi glitch” eftersom obehandlad kommer området krågla i åratal – om det nånsin blir bättre. Man måste jobba energimässigt med den energimedicin jag sysslar med och säga åt kroppen att koppla ihop vävnaderna igen. Det kräver kunskaper om meridianer och även Kinesologiska färdigheter.

En riktigt bra energimedicin behandling innefattar alltid att man tittar på vilka underliggande orsaker som finns bakom problemet. På så vis kan jag lixom dra bort rötterna till problemet.
I kundens fall fanns det en ”Despair Anchor” vilket betyder att man tänkt en negativ tanker om och om igen och här var meningen ”detta kan inte vara sant! Detta händer inte” (chocken av uppbrottet). Så det var alltså hennes upprepade chock-tanke som fick handledernas vävander att ”hoppa ifrån” varandra energimässigt.

Några dagar efter att jag behandlat handleder + axlar på detta vis var värken 75% bättre.

Har du värk du vill ha hjälp med?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en med fokus på den värk du har. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost. Då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa healing, eller för frågor. Jag svarar dig så diskuterar vi dina behov. Hörs snart! /Karolina