Upprymd Hjärtmur Kund

Äntligen – fri från sin Hjärtmur!

Hej Karolina!
Jag tänker att jag vill berätta för dig hur jag mår. Har väntat några dagar för att själv få det bekräftat. Jag hittar liksom inga ord, jag är så imponerad av din Hjärtmur behandling och förstår inte hur det kan gå till. Det tog några dagar innan jag kände skillnaden men nu mår jag så mycket bättre, men jag vågar nästan inte tro på det.. Vågar nästan inte säga det högt för jag är orolig att det bara är tillfälligt på något vis. Jag är så fascinerad.

?

Jag vill berätta för alla, varför är det så få som vet om detta? Varför är inte denna typ av behandling en del av sjukvården. Blir frustrerad samtidigt som jag blir upprymd!

En Hjärtmur stoppar flödet i kroppen

Varför blir man så glad, lättad, fri och lycklig när man tar bort sin Hjärtmur / Heart wall?

Jo, därför att en Hjärtmur består av många tunga känslor. Den består av ditt livs sorger, motgångar, svek och smärta ända från din barndoms dagar. Det vi brukar kalla för ens ”bagage”.

Bagage är inget annat än dina obearbetade känslor som satt sig i kroppens vävnader. De tenderar att ”klumpa ihop sig” och sätta sig där det redan är 1) en skada i vävnaden eller 2) där det redan finns många andra negativa känslor som fastnat.

När de sätter sig runt hjärtat får vi en mur. Det är vårt undermedvetna som skapar muren för att försöka skydda oss att bli sårade igen. Men att leva med en kvävande hjärtmur är ingen god idé.Vårt undermedvetna gör för övrigt en hel del irrationella tokigheter och hjärtmuren är en av dom.

Livet utan en Hjärtmur får mer färger.

Är effekten av en Hjärtmur behandling tillfällig?

Både ja och nej. Att ha en Hjärtmur / Heart wall är som att leva i ett fängelse. Man kan ha tryck över bröstet, känna sig tom eller dämpad, känna lufthunger, ha svårt att sova, känna att man försöker ta djupa andetag ofta. Känna att man inte vill bjuda på sin personlighet, man lever fast på lägsta växeln. Därifrån är det lätt att halka in i en depression och eller ångest.

När jag tar bort någons Hjärtmur känns det som att få kliva ur det här fängelset och den initiala upplevelsen är för många ren eufori…!

Kontrasten av att ha varit i ett fängelse och nu känna den här lättheten, känna hur flödet pirrar i kroppen (som sockerdricka säger många) ger såklart en kick! Med tiden vänjer man sig vid det här tillståndet och det blir det nya normala.

Visst är kickar super häftiga, men vi gör detta arbetet främst för att få igång ett större flöde i din kropp så att du och ditt liv får flöde. Då får du mer glädje och det blir lättare att manifestera sånt du önskar dig (glädje är en otrolig magnet som drar till sig ännu mer bra saker, chanser, människor etc).

Flöde, flöde, flöde

Fri ifrån din Hjärtmur får du ett nytt flöde genom kroppen och det som händer är att din frekvens går upp. Kroppen mår bättre för du har en högre ”oktav”. Några av de tyngsta känslorna för dig är nu väck och detta skapar space inombords för mer glädje, sprallighet, påhittighet, öppenhet, lust, lek – ja allt sånt vi hade naturligt när vi var små.
Varför är barn så underbara?
Jo för de har så mycket flöde. De skrattar med själen, har 100% närvaro, har lätt att finna nya vänner, har lätt att släppa och gå vidare, förundras över allting och har stor empati och djup. De håller inte tillbaka utan låter sig själva få vara i nuet; när de gråter gråter de fullt ut, när de är arga visas det öppet, när de är glada skuttar de runt. Denna öppenhet är bland det sundaste en människa kan ge sig själv. Lägger du locket på detta, det vackraste du har, måste även flödet strypas.

När din Hjärtmur är väck kommer ett öppnare mer naturligt kroppsspråk, ett mer spontant sätt att prata, skratt som bubblar upp, galna idéer och vi drar oss mer till aktiviteter och människor som också är glada.

Att vara vuxen med visdom och mognad men ha barnets rena öppenhet intakt, det är en mycket fin kombination.

Vill du också göra Hjärtmur behandlingen?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. När jag tar bort din Hjärtmur skannar jag de känslor som finns i din mur och tar bort dem en efter en. 

Emotion Code är ett verktyg för att ta bort sin Heart Wall. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en Heart Wall Removal, eller för frågor. Mejla mig så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!