Tar bort Hjärtmur på en Häxa med starka reaktioner

Extra djup process med hjärtmuren för några få.

Allt ska väck! Det är dags. Ingen Hjärtmur eller annat behövs längre då vi är i så mycket högre energier idag. Jag känner en sorg, hjärtat skriker efter att bli fri.

Efter första behandlingen:

Jag känner verkligen av dina sessioner… Första dagen gick jag igenom en massa känslor under den tid som du arbetade med mig. Andra dagen var det stickande känslor kring hjärtat och det var tungt. Jag tittade då (medialt) på hur hjärtat och dess mur såg ut och jag såg då små runda genomskinliga hål i muren med en form av energi i dem. Blev väldigt lugn av att se detta.

Imorse så insåg jag att det hade hänt något. När jag förut har tittat i mitt hjärtchakra så har jag sett mig som väldigt liten och att jag stod långt bort från det hål / tomrum som blivit sedan en bit av hjärtmuren tagits bort. 

Igår kväll gick jag igenom mina chakran och avslutade med att gå in och kika på hjärtchakrat. Det var i princip tomt. Det var fritt, klart och neutralt. Jag körde därefter igång med att fylla mitt hjärta med villkorslös kärlek till mig själv – själens alla skepnader började då dansa i alla dess klara färger och jag ser att det är lycka, glädje och kärlek! 

Hur ser en Heart wall ut medialt?

När man är medial kan man se och förstå energier. Jag får ibland kunder som är mediala och när jag behandlar dem, får mycket starka effekter. Både under själva healingen men även hur min healing hjälper dem framåt. Medialt tränade personer har redan en öppenhet med sig och det hjälper min healing att gå djupare och vara mer transformativ för dem.

Min kund upplevde något som jag aldrig stött på förut när jag tagit bort Heart Wall. Och det var att hennes hjärtmur följt med i flera tidigare liv och även nässlat sig in i olika inre organ för henne. Hon fick tipset av mig att pusta ut luft och säga ”jaaaa” för att hjälpa kroppen att släppa taget. Och ibland kan det vara lite som en förlossning att släppa på sin hjärtmur och även andra tunga energier ifrån kroppen.

Vill du också ta bort din Hjärtmur?

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. När jag tar bort din Heart Wall skannar jag de känslor som finns i din mur och tar bort dem en efter en. 

Emotion Code är ett verktyg för att ta bort sin Heart Wall. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en Heart Wall Removal, eller för frågor. Mejla mig så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!