Psoriasisen 50-60% bättre med Emotion Code Healing

Kund som besvärats av psoriasis beställde en behandling. Förbättringen kom redan någon vecka efter behandlingen. Vid en uppföljning en månad senare var hudbesvären 50-60% bättre. Till bakgrunden hör att kunden hade fått andra behandlingar för stress, självkärlek, självacceptans, gjort en Meridian Rening, tagit bort sin Heart Wall. Men det var först efter behandlingen på psoriasis som han blev bättre. Psoriasisen har funnits med i bilden ”jämt” och funnits på armbågar, knän och mage:

”X” bedömer det som förbättring 50-60% på alla delar!

En bonus är även att personen blivit mycket gladare och spralligare rapporterar hans partner:

Igår umgicks vi med vänner. De sa att de märkte att ”X” mår bättre, att det märks genom att han är gladare och skämtar. Det strålar mer om honom och det är mer liv i ögonen. ”X” var glad, pigg och var med och pratade och skämtade hela tiden!!! Kan inte komma på när det var så sist.

Hur kan psoriasis bli bättre med Emotion Code healing?

Ifrån ett fysiologiskt perspektiv uppkommer hudproblem till följd av nedsatt immunitet, tysta inflammationer (inte sällan i tarmen), stress, dåliga matvanor / födoämnes intoleranser, mineralbrister och obalans i tarmfloran.

Men, ifrån ett emotionellt perspektiv verkar hudproblem vara kopplade till självacceptans. Hudproblemen uppstår för att kroppen signalerar att du faktiskt inte älskar och accepterar dig själv och nu tvingas du möta detta varje gång du ser dig i spegeln.

Det jag funnit är att ofta räcker det med att fixa bara den emotionella biten för att de fysiska symptomen (hudproblem) ska försvinna. Ibland får man vara lite envis och ge fler behandlingar, ibland behöver man vänta en tid.

Allt som uppstår på kroppen som vi känner är förargligt, ”fult”, en olägenhet har med detta att göra – självacceptansen. Vi får hela tiden små hintar i det fysiska livet om vart vi är urled i vårt inre. Det yttre är endast en spegling av vår inre värld. För mig som häxa finns energipespektivet med i allt jag gör, att livet är en resa att växa i medvetande. Signalerna finns överallt om vi lär oss att se.

Vill du också ha hjälp med hudproblem?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

I den här behandlingen rensar jag bort alla de blockeringar som skapar hudproblem, som bottnar i brist på självacceptans.

Emotion Code är ett verktyg för att ta bort negativa energier i kroppen som proppar upp flödet och tar mängder av vital energi ifrån oss. Tänk själv om du bär på obearbetade trauman där det finns sorg, svek, skam, agg, tårar och ångest. Dessa har en otroligt tung energi som kostar på för hela kroppen och psyket. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Inför betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en behandling för huden eller för frågor. Mejla mig så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!