Kundberättelse: Helar på foglossning

Hej Karolina!

Jag upplevde en hel del märkliga fenomen igår och tycker det strömmar än idag. Såg ett ljus och orange färgade ringar, kände som en ”virvel” i magen. Fötterna var så varma och pulserade så starkt. Blev lite illamående men det har gått bort. Känslan är väldigt lätt och skön, har sovit så bra. Fick så mycket spännande information av dig som jag läst. 

Hade besvärlig foglossning år 2000 som var väldigt långvarig och ville aldrig riktigt ge med sig… Är som sagt väldigt känslig för laktos.

Energin hade fastnat i bäckenbenen

Inom Emotion Code och Body Code säger man anything can cause anything. Det betyder att tillsynes helt ologiska fynd jag får fram, är relaterade till det kunden söker för. Och vi ska inte döma vad som kommer upp, eftersom kroppen vet precis vad som behöver göras när man helar.

I detta fallet med min härliga kund, var det just en gammal foglossning (https://sv.wikipedia.org/wiki/Foglossning) där mycket tung energi hade ansamlat sig och skapat nya problem. Jag fick upp mycket som verkade orelaterat, tex ärvda energier från hennes far, laktosintolerans, fria radikaler men även mer logiska fynd tex inflammations-energi och att lumbala och torakala diskar var ur balans (detta är alltså den vävnad som sitter mellan ryggkotorna i mellangärdet och svanken).

Likaså, där vi har en gammal skada i kroppen tenderar negativ energi ansamlas. Med tiden kan sido symptom uppstå som kommer från grundproblemet. Låter man tiden gå utan att resna upp i energierna kan man få en myriad symptom som alla kommer ifrån att kroppen har en för låg frekvens pga sånna blockeringar jag plockar bort med min healing.
Ju fler blockeringar vi plockar bort ur din kropp – – ju lättare frekvens får du och kan hålla dig frisk lättare.

Vill du också hela din kropp?

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. När jag rensar på tex värk och smärta skannar jag de blockeringar som finns i området och tar bort dem en efter en. 

Emotion Code är ett verktyg för att tex rensa i en relation. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Vid beställning berättar du kort vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en Rening, eller för frågor. Mejla mig så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart! /Karolina