Kundberättelse: genombrott efter år av misshandel

Många lider i tystnad, men det finns hjälp

Såhär skrev en kund till mig, vi kan kalla henne Sofia, som har gått med på att dela sin berättelse ang misshandel.

Hej! Jag skulle vilja ha hjälp med att få bort ångest, oro, förtvivlan, känslan av att sitta fast i gamla spår. Kommer inte vidare. Har mycket trauma i bagaget. Jag har en uppväxt med psykisk och fysisk misshandel och sexuella övergrepp av min bror. Mina föräldrar har aldrig beskydda mig. Min mor har jag brutit kontakt med och alla släktingar! Har för 8.5 år sedan gått igenom en gräslig skilsmässa då min stora kärlek tog till flaskan. Våra 3 gemensamma barn har jag gjort allt som står i min makt att dom ska komma till insikt om läget. Jag har sedan jul 2020 dragit mig undan dom och mitt hjärta har gått sönder!! Känslorna som kommer är outhärdlig men jag har bestämt mig för att jag inte ska böna och be eller köpa dom. Jag hoppas verkligen att jag blir hel! Just nu är det fördjävligt! Tack för hjälpen! 


Med Emotion Code kan jag enkelt plocka bort obearbetade känslor från tex misshandel


Sofia beställde Trauma Paketet, eftersom den är skräddarsydd för just de problem och upplevelser hon har med misshandel.

I Trauma Paketet tar vi bort hennes Heart Wall, vi klipper alla negativa band med människor som gjort henne illa särskilt hennes bror och föräldrar, vi gör en Emotion Code behandling på de trauman hon varit utsatt för + tar bort fysiska trauma-energier, tar bort Emotionell Resonans (känslor som tagit över ens självbild) samt helar hennes nervsystem (Centrala nervsystemet dvs hjärnans olika delar, ryggmärg och ögon + Somatiska Nervsystemet + Autonoma Nervsystemet med det Parasympatiska, Sympatiska nervsystemet samt Enteriska nervsystemet).

Såhär sa Sofia efter Trauma Paketet:

Tack för att du hjälper mig! Va arg tidigare i dag och nu har jag skrattat så tårarna rinner äntligen! Känner dag för dag att jag blir lättare och ångest fri. Finns det mer blockeringar? Ta bort alla isåfall!

Det är oerhört viktigt att rensa bort obearbetade sår, sorger, svek, övergrepp och trauman eftersom de orsakar en underliggande emotionell stress, inte minst med misshandel, som kan skapa sjukdomar. Läkare är överens om att den gemensamma nämnaren till all sjukdom är just stress och den värsta typen av stress är emotionell stress, där vi bär på smärta från dåtiden eller vanmakt i nutiden. Allt sånt går enkelt att lösa med Emotion Code behandlingar utan att du ska behöva sitta år i terapisoffan och älta alla jobbiga händelser.

Allt jag behöver för att hjälpa dig är att veta vilket tema du vill jobba ifrån med healingen, tex ”övergrepp när jag var liten”. Eftersom Emotion Code helt jobbar utifrån kroppens egna intelligens och undermedvetna, behöver jag som healer egentligen inte veta alla detaljer för att kunna hjälpa dig. Mitt jobb är att fråga kroppen vad den behöver släppa på för att må bra igen och så går jag igenom blockering efter blockering tills temat du beställt av mig, är tömt.

Boka Traumapaketet

Karolina Eleonóra, Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina har basmedicinsk utbildning och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag kommer göra alla behandlingar på dig en efter en tills vi är färdiga och proceduren tar ca 1 månad. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning mejlar jag dig och vi diskuterar dina behov, sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig efter varje behandling mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Traumapaketet har ett värde på 4.000 kronor. Ditt paketpris blir 3.500 kr.

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.