Kundberättelse: Flicka med förstoppning bra igen efter 2 år

Små barn kan få problem med magen när de har Trauma.

Trauma orsakade total förstoppning

En 5-årig flicka var med om en händelse som skrämde henne rejält. Resultatet blev daglig oro och total förstoppning som pågått under två års tid. Hon har fått laxermedel under dessa år.

Det är inte ovanligt att små barn får förstoppning som en reaktion på något emotionellt. Det är inte förrän de känner sig fullt hörda och förstådda som det släpper. Ibland, som i detta fallet med två oerhört lyhörda föräldrar, var det inte meningen eftersom kränkningen utfördes av en person som inte tillhörde familjen. Då kan Emotion Code fungera smidigt! Eftersom jag specialiserat mig på att ge Emotion Code på distans är det inga problem för mig att snabbt kunna hjälpa med healingen.

En enda Emotion Code session löste problemet

När jag gjorde Emotion Code på flickan kom det fram att hon eg hade blivit oerhört kränkt av händelsen som för en vuxen kan ha sett banal ut.

Flickans vrede och kränkning och behov av upprättelse skapade en rejäl låsning och hela magen gick i baklås.

Sex dagar efter Emotion Code behandlingen sa mamman: “Hennes mage är bra igen! Den har fungerat helt utan laxermedel!”.

Uppdatering – Åtta dagar efter första Emotion Code behandlingen:

”Jag är så upprymd! Jag kan knappt tro att det är sant det som händer med min dotter. Hon har nu även somnat och sovit i eget rum 2 nätter. Att sova i eget rum har varit helt uteslutet och hon har nu den senaste tiden inte ens sovit i en egen säng i vårt sovrum utan genast kommit o sovit i vår säng. Det är så överväldigande att t.o.m min man som inte förstår o tycker att sånthär är humbug börjar förstå att detta verkligen händer och att det inte bara är en tillfällighet! Tusen tusen tack från botten av mitt hjärta!”

Vill du också hela din kropp?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. När jag rensar på tex värk och smärta skannar jag de blockeringar som finns i området och tar bort dem en efter en. 

Emotion Code är ett verktyg för att hela fysiska och psykiska problem, dock jobbar jag även med att hela tidigare liv, själsliga saker och renar även hus från dåliga energier.

Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Vid beställning berättar du kort vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en Rening, eller för frågor. Mejla mig så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart! /Karolina