Kund med höftproblem bokade Kotbehandlingen och fick djup healing

Behandlingen hittar du på min startsida: www.karolinaeleonora.se

Hej igen! Jag gjorde sist en rensa kotorna behandling för mina höftproblem. Jag börjar känna av den mer nu på ett positivt sätt. Känner ett mer lugn inom mig. Mer trygg i mig själv och det har jag verkligen inte gjort innan. Släppt och släpper mycket på de känslor som satt sig i min kropp (auran).

Det jobbar som tusan i min vänstra höft men även i mina händer / fingrar. Är lättare till sinnes och blir inte nervös så fort jag ska träffa folk eller göra något.

Emotion Code healing jobbar på många nivåer

Emotion Code ger dels direkt lindring men jobbar även på längre sikt långt efter själva behandlingen är gjord. Det kan pågå healing månader efter.

Vad beror det på?

Jo, när jag tar bort de lågvibrerande energier från obearbetade känslor som fastnat i kroppen tex med höftproblem, får kroppen eller psyket, avlastning att ”göra sin grej”. Jag drar ur proppen av den negativa energin och kroppen kvicknar då till och kan hela sig själv. Att bara ta bort en enda sån negativ energi, eller trapped emotion, skapar mer flöde i kroppen / psyket. Så även om jag jobbar på någons höft, som i detta fallet, kan det ha positiva effekter på psyket. Inte minst för att ryggradens kotor är så viktiga för hela vårt mående! När kotorna är justerade antingen via en Kiropraktor eller med energimedicin som jag gör, så rätar lixom livet upp sig också. Pröva och se själv.

Vill du boka en kotbehandling?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson.

Med energimedicin kan jag jobba på hela ryggraden, höftproblem, men även alla ben i kroppen, (kraniet, benen i händer / fötter, ansiktet, revben, örats ben, höftens ben m.m) för att justera så att allt står rätt till. Det blir en bra grund för övrig healing. Denna healingbehandling går dock endast på ryggens kotor.

Emotion Code är ett verktyg för att ta bort negativa energier i kroppen som proppar upp flödet och tar mängder av vital energi ifrån oss. Tänk själv om du har ont i ryggen och bär på ett obearbetat trauma där det finns sorg, svek, skam, agg, tårar och ångest. Dessa har en otroligt tung energi som kostar på för hela kroppen och psyket. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en kotjustering eller för frågor. Mejla mig så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!