Kreativiteten kom igång efter Relations Rening

Vilka relationer håller dig tillbaka?

Glad kund med nyfunnen kreativitet efter Relation Rening

Reaktionen efter din Relations Rening till min pappa sist var KREAVITET ✍?✂️ Oj vilken kreativitet och glädje som kom! Hittar min känsla för skönhet…. Håller på hänga om tavlor….. blir så vackert.

Städar och skapa ordning i alla utrymmen …. kreativt kaos här hemma just nu!!! Vilken tur att vi tog pappa! Det släppte jättemycket! !!! Av pappa har jag lärt mig att det är viktigt att jobba och vara duktig. Kultur och skönhet har inte räknats som något att ha. Men det är så stor del av mig!!! Känner att jag fått en annan blick! En annan känsla för feng shui! En annan känsla för skönhet och flow! Guuud så härligt! Känner av ett betydligt större flow i kroppen. Känner av värme. Känner rörelse i magen och upp mot bröstkorgen. Har också en känsla av rymd och lätthet. Härligt!!!
???‍♀️

Även bra relationer behöver renas ibland

Hur mycket vi än älskar någon kan vi köra fast ibland och få perioder av stagnation, tjafs, brist på intimitet etc. Tex kan man fastnat i samma mönster om och om igen, vilket kan skada en relation och i värsta fall förstöra den helt. Då är det smidigt att ta några Emotion Code sessioner för att få väck de blockeringar som sitter vägen.

Antingen gör man den för sin egen räkning, eller om den andra parten är öppen för det, får en rening också vilket såklart ger bäst effekt.

En jobbig relation kan blockera dem vi egentligen är

Har du nån gång kunnat gå ifrån någon som du verkligen inte mådde bra av att vara med? Har du då även känt att du lixom fick tillbaka dig själv efteråt. Ja visst är det skönt. Och i vissa fall absolut nödvändigt.

Men endel relationer är så förtryckande att vi byggt upp lager av det vi kallar för Trapped Emotions, alltså obearbetade negativa känslor, som kan sätta sig som värk och minskad livsgnista. Detta var fallet för kunden som ville rena relationen till sin pappa som varit död i 9 år.

Man kan alltså även rensa sin relation till de som dött och de man inte träffat på 20 år.

Jag gör Relations Rening med Emotion Code

Det jag gör när jag renar en relation är att jag muskeltestar fram vilka obearbetade negativa känslor som fastnat inom dig relaterat till den andra personen. På så vis behöver man inte ta till drastiska åtgärder (om man inte vill det) för att nollställa relationen och få en nystart. Antinen en nystart för dig och den andra, eller för dig om du beslutat att du vill lämna fysiskt också.

Du kanske har lämnat en relation och vill rensa som ett sista ”bokslut” över relationen för att lättare gå vidare emotionellt. Detta kan även hjälpa om man är en sån som tänker och tänker på detaljer och inte kan få den andra personen ur sitt huvud.

Vill du också göra en Relations Rening?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. När jag rensar i en relation skannar jag de känslor som finns mellan dig och den andra och tar bort dem en efter en. 

Emotion Code är ett verktyg för att tex rensa i en relation. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Vid beställning berättar du kort vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en Relations Rening, eller för frågor. Mejla mig så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!