Kanalisering: Den nya energin

Den nya energin är en kort kanalisering jag gjorde lite halv förtvivlad 21 Feb 2022 för att få svar på några frågor. Frågorna gällde ett tillstånd jag får ibland av en total trötthet där hela kroppen blir matt, som en jättelång utandning. Det är inte lätt för oss människor att vara i uppstigning alla gånger men vi kan stötta varandra och vågorna som är jobbiga lugnar sig alltid. Välkommen till världen av energier, energiarbete att vara en Gate keeper. Gudarna ska veta att det inte är lätt men vi har blivit utvalda att göra det här jobbet för att vi klarar det. Och vi har sånt massivt stöd från legioner av hjälpare, det är bara att be och fråga.

Jag kanaliserar mitt Högre Jag ofta, men även medlemmar ur mitt andliga Team, olika Ärkeänglar (främst Metatron), representanter från min själsfamilj Arkturianerna (de visar sig som blåa vackra varelser) och ibland uppstigna mästare.

Dessutom; artikeln talar om den nya energin men vi får hela tiden ”ny” energi i olika vågor emot Jorden, denna är bara en av många nya energier som har som avsikt att höja frekvensen för oss.

Enjoy! ?

– –

VARFÖR blir jag såhär ibland!? Zappad på energi, så trött att jag måste andas manuellt och nästäppt. Så trött att ögonlocken vill bara vara slutna. Håglös, matt och helt svag i rösten orkar inte ens prata.

Mitt Högre jag: Du släpper ut all gammal energi ur kroppen och tar in den nya energin.


Det är snöstorm ute, har det nått med saken att göra?

Mitt Högre jag: Denna gången ser du energin i vädret, inte alltid det är så.


Och vad är den nya energin?

Mitt Högre jag: Den nya tidens energi, det gamla du släpper ut är tung gammal energi som tillhör det gamla skiktet / verklighet ni levde i förut även på samhällsnivå. Allt det byts ut nu. 


Vad beskriver denna nya tidens energi?

Mitt Högre jag: Glädje och lätthet. Mer flow. Ni märkrer det inte så tydligt men energin ”lappar ihop sömmarna” där sånt som kunde kännas hackigt förut går mer smooth nu, i stort och smått i er vardag. Detta i sig alstrar glädje *hon visar gul strålande glad energi* Glädjen blir så kraftfull inom er att ni kommer kunna lyfta upp det tunga på jorden med den kollektiva glädjen som etableras nu. Oavsätt vad som händer i världen kommer det finnas mer glädje i var och en av er och tillsammans blir det väldigt kraftfull på ett sätt där ni kommer kunna ”lyfta” mörkret bort från Jorden. Du är en av dom som släpper ut gammal energi i kroppen och tar in den nya som blåser in nu bokstavligt talat i snöstormen. Ge din kropp tid och sätt den i centrum, den får bestämma. 


Varför är jag en sån som gör det?

Mitt Högre jag: För att du ska leda med den och du ville ha den fysiskt i kött och ben. För andra hamnar energin mer i deras fält runtomkring kroppen. Det spelar ingen roll vilket man valt på en högre nivå, ni alla påverkas av den på individuella sätt. Den kan dra upp sorger även, den kommer ju lyfta mörkret inom er också. As above so below, as within so without. 

Ett tips är att ta in energin aktivt och lixom suga in den i din kropp / fält vilket du väljer, så går denna tunga jobbiga process fortare. Jag känner som att jag andas under vatten, det går tungt och får manuellt dra in luft för att mellangärdet är så passivt och trött. Även halsen har varit ”trött” och slapp idag så har satt i halsen flera gånger. 

Hon säger också (mitt högre jag + en annan kvinnlig närvaro som svarar mig) att många olika väsen som också operarar på frekvensen av glädje kommer in nu in i vår verklighet. Vi blir mottagliga för dem när vi själva har ”deras” energi här starkare än nånsin. Så hon visar mig söta pixies, små älvor, småfolk som dansar och busar och sånna typer av livsformer. Även större elementarer som tar över himlarna nu med sin fridfulla vibb.

Så om du blundar (eller har ögonen öppna) och ser hur den gula glädje energin finns runt hela dig, inom dig hur varje andetag tar in mer av den så kan den jobbiga processen vara över på några minuter! Passa på att fyll upp hjärtchakrat och solarplexus chakrat. 

Slutkommentar: Ni är så vana vid att bära på era tyngder älskade vänner och ibland känns de här tyngderna som allra mest när de försvinner, det är först då ni märker dem ?

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer och vägledare


Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.