Kanalisering: 5D och Mörkret på Jorden

Det förs en daglig kamp mellan ljus och mörker på planeten.


5D och Mörkret på Jorden är en kanalisering jag gjorde en kväll i Januari 2022 som jag kände skulle delas, och här är den. Jag tar upp några av mina egna personliga frågor för att inte censurera diskussionen för mycket och för att svaren på de personliga frågorna i många fall gäller den som läser också.

Enjoy!

– –

Ber att få svar på mina frågor från någon ur mitt Team och känner en tung, solid maskulin kraft komma fram. Detta efter att jag vänligt skjutsat bort min *avlidna* entusiastiska farmor som har en tendens att sugar-coat mina frågor 😉

Vem är du?
Jag är Demititof din ande-vän.

Kan du berätta för mig vart jag är i mitt liv nu, Bigger Picture?
Battle, en strid på många sätt som du är med i och utkämpar. Lampan tänds och alla kan se det du ser som varit dolt. 

Hur påverkar det mig på en djupare nivå bortom min vardag?
Du har seger i sikte. Du leder andra där på den sidan. Tusentals. Du tänder gnistan av engagemang, hopp, tro hos dem, så de kan göra sitt jobb bättre. Ditt liv på Jorden är mer en förankring som gör det möjligt att göra det andra jobbet du gör utanför planeten. 

Berätta mer om gruppen jag ansvarar för.
Du tar hand om de som inte orkar längre. Du håller deras frekvenser mer stadiga så de inte faller helt, man kan säga att du underlättar skyddsänglars arbete, de har ett hårdare arbete. Ditt är att bara erbjuda en slags skön vilsam frekvens som gör att de annars hade gått under. 

Hur kommer striden att gå?
Allt vi kan säga är att den pågår tills nån av er ger upp och det kommer inte vara ni 😉

Vem strider vi emot?
Olika representanter av det du skulle kalla mörkret. Deras högre medvetanden som finns som kroppar på Jorden. Du vet vilka många av dem är, de är kända. 

Hur går striden till? Vad gör jag lixom?
Du manövrerar den energi som de skickar ut för att styra. Du styr undan den och skyddar deras måltavla – människor. Detta är vad man kallar ”Gate keeper”. 

Berätta mer om deras måltavla.
Du är definitivt en, men även andra som har samma roll som du. De vill ha grupp-medvetandet av människor. De vill överta grupp-medvetandet, det är detta ni skyddar.

Attackerar dom mig?
De har gjort det förr men de lägger inte så mycket energi på det längre, du parerar dem varje gång och det är en strid de vet att de inte kan vinna. Du har ett kontrakt att inte attackera dem direkt, utan att försöka få dem att ge upp sin makt istället. Ni som jobbar såhär hade kunnat förinta dem på en sekund men då spelar inte saker ut som de ska. Mörkret tränar er människor, vässar er så att ni tvingas möta mörkret inom er och på så vis bli rena. Ni blir smittade av korruptionen och sen har ni ett val om ni ska ta i tu med er inre korruption eller inte. Valet avgör er framtid. Vi anser att ni har tränat färdigt nu. Det finns en punkt när för mycket träning börjar bryta ner den som tränar istället och ni har nått den punkten nu. På en djupare nivå kan ni allt om mörkret redan, ni behöver snarare utbildning i ljuset.

Hur blir vi som strider påverkade? Hur mycket strider vi?
Varje dag, som en rutin, men ibland är det samlade attacker från bådas sida och det är då du känner av det i ditt mående i kroppen med stor trötthet. 

Finns det någonting jag kan göra för att hjälpa till i denna strid här nere från Jorden?
Oh ja. När du kopplar ihop dig med den aspekt av dig som strider blir den dubbelt så stark!! Gör det. Koppla upp dig och håll ditt medvetande där. (Jag gör det och jag ser ut som ett stort svart paraply, jag bara ligger över ca 1/4 av Jorden och pulserar min kraft att skydda. Svart är en skyddsfärg inom magiarbete). 

Och mörkret då, hur går deras strid, ge oss en lägesuppdatering tack.
De börjar upptäcka ett stopp nu. Att det är så många av er som skyddar grupp-medvetandet att de inte kommer fram med sin energi att kunna påverka. De har 100% tagit över endel människors sinnen, tankar, känslor, beslut men den gruppen är liten. I det stora hela är det många fler som inte blivit fullt påverkade av dem. Så de tittar åt andra vägar nu för de kommer ge upp den här striden kring just detta tema ni ser på Jorden nu och hälften av deras ansträngningar kommer istället gå till något annat, de har lite olika att välja på. Men de får svårare och svårare att infiltrera med sin energi och det gör att de tunnas ut successivt hela tiden, de kan inte längre bygga upp sin kraft så som de har gjort förut. Detta är de medvetna om och de har inte ännu hamnat i fullt panikläge ang detta utan håller sig lugna och stabila än så länge. Detta pga att de inte vill göra av med energi på panik s.a.s – de är mycket strategiska. 

Men får de inte energi av att människor bli rädda, arga, kaotiska, hatfulla? Det lär ju boosta dem?
Ja till viss del som en underhållsdos isf, deras största tillflöde av energi kommer av att kunna kontrollera. Det finns inget som härdar mörkret så som detta. De bildar då som ett ogenomträngligt skal och kan bli mycket farliga. De kan skicka ut chock- och traumavågor över Jorden och skapa masseffekter som ALLA lider av när de väl kommit till den nivån av styrka. Det vi behöver är att folket på Jorden inte ger dem kontroll hela tiden. Det är snabbaste sättet att få slut på dem. 

Mörkret får stöd av infiltrerade människor som omedvetet har gått över på mörkrets sida

Berätta mer om hur vi kan besegra dem.
Hålla motståndet och trötta ut dem med tiden, stärka upp varandra med glädje, kärlek, sång, dans, skapande, inspiration. Det är många själar på Jorden som är jättetrötta och behöver stöd nu. Ni alla är trötta. Men de är tröttare, vet det. Endel av deras problem är att de överskattar sin kraft och underskattar er kraft, detta blir tillslut deras fall. De är till att börja med outnumbered. Men de har ”stöd” av alla människor som är infiltrerade av dem och omedvetet har gått över på deras sida och lixom strider emot sin egen ras, skadar sig själva utan att de förstår det. Dessa människor har valt rädsla framför kärlek och de försvårar ert arbete.

Kan ni hjälpa oss som är trötta från striden emot mörkret?
Ja det kan vi. *Tack*

Kommer mänskligheten att skifta snart?
Ja mycket snart. Det är lite kvar av kampen men mörkret kommer i år att börja fatta att de har förlorat, som ett schackspel – de har två, tre drag kvar och hur de än flyttar sina sista pjäser kommer det bli schackmatt. När det händer kommer de börja ’kalla hem sina trupper’ och då kommer ni märka att er kamp går lättare och snart inte behövs… alls. 

Vart tar de vägen?
De kommer retirera och gömma sig i ett ”hörn” av Jorden / världen och stanna där. Sen kommer ert skifte och då slukas de upp. De är så svaga och små då pga det ökande ljuset också för att ljuset ökar exponentionellt tack vare att de drar sig undan. 

När i tiden sker detta?
Om några år. Tiden dit blir efter en punkt lättare och lättare. 

Men de börjar dra sig undan redan 2022?
Ja, men ni kommer märka det mer längre fram. 

5D: Hinnan av illusioner måste lyftas nu

Vi har ju redan märkt att media börjar rapportera om problemen med restriktioner, vaccinet och annat relaterat. Det har kommit ganska plötsligt, de verkar ha vänt som ett fiskstim.
Detta är en början, men det största sättet de retirerar sen är när de släpper sin förbannelse / curse av mindcontroll över folket och det är en MYCKET stor sak som är mycket mycket större än detta med vaccinen och restriktioner. De har aktivt förhindrat att hinnan av illusion ska glida av från ögonen på människan, ni hade skiftat för länge sen annars. Detta är deras viktigaste sak. 

Aha….. så du menar att i år kommer de börja dra sig undan kring vaccinations frågan men den stora frågan ang slöjan av illusioner kommer längre fram. 
Exakt. Däremot kommer även ljuset in starkare och starkare på er planet och det kommer att avlägsna slöjan av illusion på en efter en av er, detta vad man kallar upplysning (eg första steget till upplysning). Men den stora massan tar lite längre tid på sig. De ”sitter så djupt i skiten” av sin förvridna livssyn att det krävs mer ljus och mindre mörker för att detta ska ske – medans andra individer av människan kommer skifta före. 

Ja detta har jag alltid undrat – blir det ett enda masskifte eller skiftar vi i olika tidpunkt?
Ni skiftar vid olika tidpunkt i den bemärkelsen att alla kan inte vakna upp samtidigt på egen maskin. Ni som kan det kommer skifta före och de som inte kan det måste vänta på dominoeffekten av positiv energi för att kunna skifta. Däremot finns det krafter som kan komma och hjälpa till; stora ljuskrafter men de sätter vi bara in i yttersta nödfall, vi hoppas att ni ska klara detta ändå tillsammans, ni växer mycket mer då. Men det beror på vad du menar med skifte. Det finns de som är kvar i 3D men deras personliga verklighet är väldigt mycket 5D, du till exempel. Ni kommer inte skifta över till fysiska 5D annat än i grupp. Där era fysiska livssituation också är i 5D. Just nu sitter väldigt många av er individer som skulle kunna skifta individuellt, fast i detta energikrig. 

Jag längtar tills hela vår värld blir till 5D och alla är lyckliga fria och friska. När kommer det?
Det ligger några år fram, inte jättelångt. Vi tittar på sannoligheter. Som med schackspelet finns det ingen risk att det inte skulle ske, det finns 4 vägar som kan gå snett men alla vägarna tar stopp och där de tar stopp skulle uppstigningen ta vid. Så slutscenariot är helt spikat, men i er linjära tid motsvarar det ca 4-5 år som längst väntan. 

Kan det ske tidigare?
Ja. (Hur?) Om ljuset vinner över mörkret och det sker om ni hjälps åt tillsammans nu, era fysiska kroppar = avatarer måste hjälpa era högre medvetanden som jobbar i kriget så det går fortare. Det behövs presenteras en idé så folk förstår detta. Ni som människor MÅSTE inse eran styrka. Vi kommer hjälpa till på alla sätt vi kan men det är ni som måste springa över mållinjen med nya insikter. Det måste tändas en gnista inom er, en för en för att det ska bli den eld som är upplysning. Den gnistan tänds först när ni slänger av er bojorna av detta förtryck över er alla som satts i system sen århundraden: mindcontrol. Ni är mer mindcontrolled än ni anar. Kontrollen sker inte manuellt, utan den sker genom olika system i samhället, tex media, modeindustrin, filmer och populärmusik, skolsystemet, det ekonomiska systemet, sjukvården m.m. Striden har pågått sen tidens begynnelse på er planet men det är nu allt har ställts på sin spets och mörkret visar sig mer synligt. Ni inser inte att det finns det man kallar svartmagi i alla dessa system som förhäxar er att tro olika saker om er själva och världen. Detta är hinnan av illusioner, detta är bojorna. Ni alla är mer lika Nordkoreaner än ni vill erkänna, ni är bara ett snäpp friare än Nordkoreaner för hela er kultur förslavar er. Detta är kontrollen, kontrollen över era inre övertygelser. Ni växer upp i en värld där slaveri är normaliserat. Faktum är att livet är för bra för att vara sant, bara det att ni inte kan se det för ni har accepterat en verklighet som dom har valt åt er. När ni släpper den falska kontroll-verkligheten kan den sanna verkligheten komma fram. Det blir himlen på jorden i en väldigt direkt bemärkelse. 

Oj det låter som en stor transformation?
Ja absolut är det det. Ni behöver vakna ur slummern. Det kommer lite då och då. Och sen när en person frigör sig och visar det kommer den energin ”smitta” andra. Slummern ni varit i har ju handlat om att trycka ner er att tro att ni inte är skit värda. Att ni inte vågar resa er och säga ”såhär ser jag ut, såhär låter jag, såhär lever jag, såhär gör jag”. Och inte bara att våga resa sig och göra detta, utan att göra det UTAN att vara defensiv, triumferande, självhävdande, ”entiteled”. Utan bara fri och glad. 

Sen fastnar ni i er olycka också. Ni har attachments till sånt som gör er olyckliga. Det är ett val att ha det och ett val att släppa det. Ni behöver aldrig stanna i olycka. 

Hur är du och jag relaterade?
Vi har jobbat ihop, både i dåtid fast inte här på Jorden och även i nutid, i andra högre skikt jobbar vi dagligen. Vi ger varandra feedback och jobbar rygg mot rygg. Du känner mig väl men ditt jordiska jag minns inte. 
 
Jodå, jag känner av att din energi synkar väldigt bra med min, varför jag har kanaliserat dig nu i flera timmar. Vår kontakt känns seamless.
Ja det stämmer. Jag är endel av ditt andliga Team och du är endel av mitt. 

Är jag din andliga guide?
Ja visst. Inte din Jord-kropp utan dina andra kroppar. Ni lever så omedvetna om vilka ni eg är och det är för att er funktion i det fysiska 3D just handlar om det – att bara leva ett vanligt liv eftersom ni fungerar som levande antenner för det arbete era Högre Jag utför, det Högre Jaget måste ha något fysiskt att förankra sig vid och det är era kroppar. Detta för att föra ner deras arbete in i den fysiska verkligheten som ni upprätthåller i er Energi Matris i den här striden. Ni är verkligen vandrande hologram / symmetri / fraktaler. Ni förstår inte hur vackra och perfekta ni är och för oss känns det ledsamt att se hur ni mobbar er själva med detaljer om hur ni ser ut. Där sover ni hårt. Låt det stora jobbet ni gör… överlämna det till era högre kroppar och aspekter, endel av er känner att de måste plocka ner Månen för att inte få skuldkänslor, de tror att de inte gör ”tillräckligt” här nere på Jorden. Men det är tvärt om. Att bara vara dig på Jorden är ett jobb tillräckligt. Förstår du? Det stora är ju att ni håller upp de här fraktalerna / strukturerna som möjliggör det verkligt stora jobbet för era Högre Jag och medvetanden. Så inga skuldkänslor behövs eftersom det finns delar av er som mycket väl kan skapa galaxer och hela världar. Så tro aldrig att ni inte gör ”tillräckligt”. Ni måste förstå er funktion. Gå runt på den här planeten som den antenn / ankare av energi som ni är och låt oss göra resten. Ni är oss och vi är ni. 

Tack för all hjälp och förtydligande Demititof. Jag antar att du är kollega med många fler av mina ljusarbetande vänner där ute?
Ja det stämmer.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer och vägledare


Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.