Vad Är The Emotion Code?

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing

The Emotion Code är en av många moderna healing modaliteter som finns idag. Vad som skiljer den från andra är att den är mycket snäll och utan de effekter man kan få av endel healing, så kallad ”healing kris”. Man kan också enkelt få den på distans. Men trots att Emotion Code är så snäll går den oerhört djupt och rensar effektivt ut blockeringar som håller oss låsta i livet. Den här artikeln förklarar vad Emotion Code är, hur en session går till och vilka effekter du kan förvänta dig.                                                                                                                                      

Emotion Code är en healingform som jobbar med våra undermedvetna blockeringar.

Emotion Code Rensar Negativa Känslor

Varför är Emotion Code så effektivt

När jag ger en Emotion Code behandling går jag direkt till ditt undermedvetna, som har alla svaren om varför, hur och när dina blockeringar uppstod. Jag frågar ditt undermedvetna vilken blockering du har och ibland vart den sitter och till vem den är kopplad. När den här informationen har kommit fram är kroppen redo att släppa känslan och jag tar bort den. Jag plockar snabbt bort blockeringarna. En efter en och rensar i grunden så att ett nytt livgivande flöde kan komma fram både för kropp och själ. 

Du som får behandlingen behöver inte känna själva känslan för att jag ska ta bort den, men om man tar bort för många blockeringar på en gång kan man få en jobbig fas där kroppen behöver processa efteråt. Man säger att i ca 20% av fallen kan man känna av ett ”eko” av de känslor jag plockar bort, tex bli gråtmild, trött eller minnas saker.

Distans Healing

Hur kan Emotion Code fungera på distans?

Ur en metafysisk synvinkel hänger alla människor ihop. Våra själar är så stora att deras storlek inte utgörs av storleken på vår kropp. Det betyder att med flera miljoner människor på en planet, är våra själar i ständig kontakt med varandra. Vi kan därför känna av en kär vän som tänker på oss från andra sidan jorden. Inga konstigheter. 

Under en Emotion Code behandling, börjar jag med att fråga ditt Högre Jag om jag får agera som ”stand in kropp” till dig. Det betyder att jag tillfälligt, under behandlingen, pratar med ditt Undermedvetna för att skanna efter blockeringar. Jag kan inte känna vad du känner, tänker etc, som mest känner jag svaga energi-skiften i kroppen när jag tar bort blockeringar. 

Tekniken för en Emotion Code behandling är kinesologisk. Kinesologi betyer att man gör muskeltestning och ställer ja och nej frågor. En muskel som känner ”ja” blir alltid stark och en muskel som känner ”nej” blir alltid svag. Påsåvis vet jag genast hur, var, när din blockering skedde och kan snabbt ta bort den. 

Emotion Code är en effektiv och snabb healing metod.

Hur känns det att få en Emotion Code behandling?

Många känner en direkt lättnad. Det tunga släpper och livet känns ”öppet” igen. När vi bär på tunga, jobbiga känslor drar vi ihop oss. När de lossnar möter vi igen livet med glädje. Det kan vara en väldig skillnad före och efter en Emotion Code behandling! Man känner tacksamhet och flow igen. Och precis som vi rengör vår kropp, vårt hem eller rensar vår emejl inkorg behöver vi rensa vårt energifält. 

Under själva behandlingen kan man även känna av olika sensationer. Endel får upp själva de känslorna jag tar bort fast i en svagare variant. Andra känner hur energin flyttar på sig som en kund sa igår: ”Under hela behandlingen kändes det som pirrig sockerdricka i kroppen”. Detta är för att negativa känslor tar upp plats i kroppen och när jag tar bort dem frigörs ny plats och det livgivande flödet ökar. Har vi gått energimässigt förstoppade länge kan det vara lite märkligt att börja känna flöde igen. Men vi hade flödet som små och det är vårt naturliga tillstånd.


Höjer Din Frekvens

En negativ känsla vibrerar i en låg frekvens. Den tynger ner, tar energi från kropp och psyke. Den har även en tendens att dra till sig fler negativa känslor. Tex en person som fått ett tidigt trauma av svek, har lätt att dra till sig fler upplevelser av svek (lika dras till lika). Längre fram undrar personen ”varför händer detta alltid mig?!”. Tittar vi närmare ser vi att han / hon har många liknande upplevelser i bagaget som alla kommer från en ursprungs situation som hände tidigt i livet. Den har setat i energifältet på personen och sänt ut signaler av Svek! Svek! Svek!

Eftersom ditt energifält är en magnet som drar till sig de energier som redan finns där, dras mer svek till dig. Därför är det viktigt att ta Emotion Code behandlingar för att rensa då och då. Ditt energifält blir då rent och du slipper hamna i en loop av samma jobbiga upplevelser. Du slipper känna att du åker i en kaos-karusell genom livet. Du börjar känna att du styr livet.

The Emotion Code är ingen ’quick fix’, men den renar så att du kan gå genom livet utan onödigt bagage – du blir mer effektiv i alla områden av livet. 

Genom Emotion Code behandlingar plockar jag bort alla de här tunga frekvenserna från dig och du blir lättare och lättare. Plötsligt märker du av det nya flödet, eller Prana i ditt liv. Du märker att saker går lättare, det går lättare att manifestera, du attraherar människor, pengar, hälsa, glädje och glada nyheter lättare än förr. 

Vill du testa Emotion Code? 

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina har basmedicinskt utbildning och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost. Då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att mejla mig så bokar jag in dig på en Allmän tömning, en Heart Wall Borttagning, Chakra Rening eller vad du önskar. Vi hörs!