Utbrändhet

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Utbränd – så läker du

Utbrändhet har varit ett folkhälsoproblem sen 90-talet. Man tror att effektiviseringarna i arbetslivet ligger bakom. Många av mina kunder inser inte alltid att de är i zonen för det vi kallar utbrändhet. Ett tecken på utbrändhet kan vara att man känner sig förvirrad, har svårt att koncentrera sig, känner sig överväldigad, har sömnsvårigheter, hjärtklappning, tankarna rusar, har ångest eller panikångest.

Oavsett om du misstänker att du är utbränd, har fått en diagnos eller börjar komma tillbaka, kan jag hjälpa dig rensa på djupet. 

Utbrändhet betyder att du behöver tömma kroppen på negativ energi 

Inom Emotion Code jobbar vi med att tömma kroppen på negativ energi för att på så vis höja frekvensen av kroppen. Vi vill ha så hög frekvens som möjligt, eftersom då faller tyngre tillstånd av, automatiskt. Det blir lättare att vara glad helt enkelt. Ett tungt tillstånd som tex utbrändhet är, har en låg-vibrerande energi. Jag ser det lite som ett myrkrig på tv där vi vill få bort de svarta myrorna så de vita kan vinna. Tar vi bort det dåliga kan det goda växa sig starkare i lugn och ro. Så fungar det med energier också; många negativa energier i kroppen och i vårt fält, tenderar att attrahera mer av det samma, mer och mer negativa energier. Vi drar till oss negativa människor, negativa situationer och får motgångar. 

Med Emotion Code behandlingar kan vi låsa upp blockerade känslor så du får flöde och klarhet tillbaka inom dig. På så vis avlastar vi kroppen att kunna slappna av igen.

Mer assistans med Emotion Code

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, Utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag kan assistera dig under din resa med utbrändhet. Vi kan jobba utifrån olika teman tex ångest, depression, sömnsvårigheter, spänningar, överväldigad osv. Vi kan ta bort din Heart Wall, vi kan tömma ditt Nervsystem. Det finns många olika behandlingar som passar. Jag tömmer ut de upplagrade blockeringar du samlat på dig och du får lättnad och efterlängtad läkning.

Emotion Code
 är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp destå klarare blir vi i tanke, ord, handling. Tunga energier som tex sorg och depression blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar din kropp efter de negativa energier som fastnat.  

Vill du ha healing eller har frågor mejla mig här. Vi hörs snart!


Lämna ett svar