Twin Flames

Twinflames är inte bara ett omdiskuterat begrepp idag utan även en industri som existerar för att vägleda de som har en “twin”. Twinflame är ett svårbeskrivet begrepp, men på en ytlig nivå kan man säga att det är en starkare, djupare typ av relation än en Själsfrände. Online diskussionerna kring begreppet Twinflames beskriver det som att man bara har EN twin, nämligen den som är den andra halvan av ens egen själ. Denhär artikeln reder ut begreppet, avlivar myter och vill trycka på vilka dina styrkor är bortom förvirringen.

Twin flames – en potentiell fallgrop

I världen av New Age, finns det vissa begrepp som verkar vara heliga, som inte tåls att vrida och vända på med ett rationellt sinnelag. Jag har ingen sån begränsning i denna artikeln dock. 

Under mina år som andlig vägledare har jag pratat med många kunder som har en Twin som de behöver diskutera. Jag förnekar inte på någon nivå att det finns Twins, men jag undviker att fastna i en dogmatisk form. 

Fallgropen handlar om ett scenario där två personer möts med extrem kemi / attraktion, synkronisiteter och aktiveringar. Men där relationen snart blir osund och destruktiv. Ofta där den ena är destruktiv och den andra tillåter, har överseende med det beteendet “eftersom han / hon ju är min Twin”.

Nästa steg är att den ena överger den andra (kallas för “the runner”) och den andra väntar tålmodigt på att han/ hon ska komma tillbaka (kallas för “the chaser”). Det blir en form av chock. Man kan inte tänka sig att dejta någon annan eftersom alla andra förefaller tråkiga, platta, ointressanta. Drivet att få fler upplevelser tillsammans är stark. Man läser in så mycket längtan och förväntan, kanske hakar upp hela sin framtida lycka på denna personen att det blir en våldsam obalans.

Om du faktiskt har kontakt med din äkta Twinflame, är du frånskild från dem av en anledning; du behöver lära dig att balansera upp din emotionella laddning så den blir i balans och mer neutral. Ni kommer inte kunna samarbeta optimalt annars. Tanken är att du ska vara hel och lycklig i dig själv först, inte att använda din Twin för att nå dit. Ditt andliga guide-system skulle inte tillåta dig det. De vill se dig växa av egen kraft först

Din Twin är en aktiverare

En Twinflame relation är sällan friktionsfri. Ofta är den långt utanför din comfort-zone. Den kan komma in i ditt liv för att riva upp din gamla livs-grund för att du ska skakas om att välja bana och börja växa. Inte sällan försvinner sen den Twin som kom in med passionerat dunder och brak.

Vi behöver inte ha en romantisk relation med vår Twin. Ibland passar det inte av olika anledningar. Vi behöver då hantera den smärtan, längtan, saknad, passion som förblir obesvarad. Endel är helt ok med att de inte ska ha en romantisk relation med sin Twin. 

Ibland kommer en Twin in i vårt liv bara för att aktivera oss. Inte sällan sexuellt. Vi har ett sexuellt möte för att vår Kundalini ska aktiveras. 

* Kundalini är den kraft som ligger inaktiverad i Rotchakrat och som endag reser uppåt från svanskotan till kraniet, genom alla chakran så att de kan bli rena och perfekt justerade. 

Typiska Twin relationer är fulla med arbete, där vi tvingas konfronteras med exakt vart vi är omedvetna. Vi skakas om, transformeras. Vi är inte samma person som innan mötet. Men tillsammans med personen mår vi bättre, främst känner vi djup inre motivation att växa och göra kraftulla livsval där vi vill stå till tjänst för andra. Slutligen vaknar vi upp till vår egen sanna kapacitet. 

Vilka är Dina relations-krav?

Bara du kan bestämma vad dina relations-krav är. När är gränsen nådd för att du ska lämna? Kan du stå ut med personen när han / hon är sitt sämsta jag? Hur väl fungerar ni ihop även i stress och svårigheter? Vad är viktigast för dig i en relation? Våga dröm om hur underbart det ska kännas att ha en stabil, fridfull, lycklig och spännande relation som fungerar varje dag.

I vissa fall har man haft en så destruktiv relation att man behöver flytta för att få en nystart, alternativt rena ut det som “sitter i väggarna”. Prova då en Husrening.

Vi har inte bara en Twin

Magenta Pixie har intressanta abstrakta bidrag till debatten. Hon beskriver via sitt nätverk (white winged collective consciousness of nine) att Twinflame inte är en statisk relations-form, utan en sanning med flera lager.

• Twinflame är en energi som kan manifesteras i alla ens relationer. 
• Den sanna Twinflame relationen har du med ditt eget Högre Jag.
• Det finns en person som är din Twin.

Alla dessa exempel är lika valida. Det sunda här är att inte fixera sig vid en person och använda ursäkten om Twin för att befinna sig i en destrutiv ensidig relation där en inte vill och den andra är mer eller mindre besatt av idén om den andra.

Har man varit i kontakt med en falsk Twin kan man bli väldigt förvirrad. Man har upplevt starka transformationer, djup connection och osannolika synkronisiteter. Men sen försvann bara personen och nu hänger du i luften. Nånstans där fanns kanske också ett svek, en lögn, ett avvisande, djup förvirran och en till och från besatt intresse att få tillbaka personen i ens liv. Här har du en falsk Twin.

En äkta twin kan absolut ge en viss rörig upplevelse, men värmen, tryggheten och kärleken är den röda tråden istället för förvirran och besatthet. 

Falsk Twin Flame

Vi vill gärna tillskriva intensiva kärleksrelationer som vår Twin. Men om personen inte är kompatibel med våra relations-krav, livsval och behov – är det då verkligen vår Twin? För att göra situatonen mer förvirrande finns även “Karmics”, alltså människor vi har karma med som ska redas ut. Båda relationerna kan vara kaotiska. 

Ingen kan ta ifrån dig dina egna upplevelser med någon annan. Men om en relation, oavsätt om det är en Twin eller en “vanlig”, får dig att må dåligt – gå. Det finns en uppsjö nu av människor som upplever sig ha en Twin som eg är en falsk Twin. Använd ditt sunda förnuft och rationalitet och fråga dig om personen får dig att må bra, eller om personen drar ner dig, stoppar dig i dina spår, är krävande, toxisk etc. Då har du en falsk Twin som du kan lämna omgående. Vi ska inte vara blinda i kärlek, tvärt om. Om du ska ge ditt allt till någon behöver det vara rätt person. 

Hur spektakulär kemi man har med någon ska inte vara avgörande för hur vi väljer. Man kan ha spektakulär kemi med en psykopat.

Så din bästa kompass är din rationalitet. Vi har djupa negativa program kring kärlek där vi blivit formade att tro att “love hurts”, eller att vi ska “offra oss lite för kärleken”, eller att vi ska vänta på någon. Om du råkar vänta på någon som inte vill ha en relation med dig kan du få vänta för resten av livet. Vem är värd din väntan? Skulle den personen vänta lika länge på dig? Eller finns där en obalans?

En äkta Twin är någon som du blir starkare med hela tiden, inte bara i början. Det är en person du instinktivt känner att du kan lita på.  Som behandlar dig med respekt och lojalitet hela vägen, inte bara i början. Ni är ett utmärkt team som finns där för dig och vill ditt högsta bästa. 

Vill du släppa en falsk Twin eller någon annan? 

Jag heter Karolina och jobbar med att rensa tung energi mellan dig och din f d Twin eller falsk twin. Jag kan klippa de band mellan er som gör det lättare att gå vidare. Du kanske har någon annan person i ditt liv som du behöver klippa energi-banden till som har styrt och kontrollerat dig eller någon du har svårt att släppa. Oavsätt kan jag hjälpa. 

Jag jobbar med Emotion Code och muskeltestning för att hjälpa dig. Effekten av behandlingen är att du får ny luft under vingarna och känner att du får tillbaka tillgången till dig själv och din kraft igen! 

Mejla mig här för frågor och beställa en rening för att klipper banden med en eller flera personer. 

Close Menu