Ta Bort Din Heart Wall

 • Inläggsförfattare:
 • Inläggskategori:Healing

’Ta Bort Din Heart Wall’ är en stegvis förklaring för dig som tror att du har en mur runt ditt hjärta och vill ta bort den.

Kortfattat är en Heart Wall den mur som bildas runt hjärtat från att vi är små. Muren består av gamla svek, sorger, motgångar, trauman etc. Ofta är det en Heart Wall som ligger bakom ångest och depression och man kan få lättnad från ptsd och olika trauma.
 En Heart Wall kväver nämligen hjärtats förmåga att ta emot och ge kärlek, därav de emotionella problem som följer.


Jag märker en stor skillnad på mina kunder efter att vi tagit bort deras Heart Wall. De blir gladare, friare, öppnare, mer spontana, mer kreativa och inte minst –  flowet kommer tillbaka i livet. Därför betyder det så mycket att se en människa kasta av sig sina gamla sorger och stråla igen! 

Att ta bort din Heart Wall, är något av det bästa du kan göra för ditt mående och framtid. Framför allt ökar kvalitén i dina relationer samt hälsa. 

 1. Först mäter jag hur tjock din Heart Wall är

  Jag använder Kinesologisk muskeltestning för att mäta tjockleken på en Heart Wall. Det är vårt undermedvetna som bildar en Heart Wall från att vi är små. Det undermedvetna har inga linjära koncept om vad som är ’normalt’. En vanlig tjocklek på en Heart Wall brukar ligga på 5-6 km. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, därför jobbar jag direkt med ditt undermedvetna för att göra denna behandling. 

 2. Jag tittar efter vilket material din Heart Wall är byggd av.

  Vårt undermedvetna bygger hjärtmuren utifrån ett material som är logiskt för den – vårt undermedvetna har en helt egen logik. Det är ett material man har någon slags dragning till. Det kan vara allt ifrån metaller, trä, sten, växter. Dessutom underliga material så som gas, syntetiska material etc. 

  Jag tog bort en Heart Wall som var en vallgrav, en person hade medicinska piller som sin mur, en annan hade legobitar, kuddar och filtar, en person som jobbat som metallarbetare hela sitt liv hade en mur av solid järn, en person som jobbar som programmerare hade bubbelplast runt sitt hjärta. Personligen var min mur gjord av grön vegetation – naturen har alltid varit min tillflykt. 


 3. Att ta bort din Heart Wall:

  Den här processen är som att skala en lök. Jag arbetar metodiskt utifrån ett diagram och muskeltestar fram vilka blockeringar du har och tar bort dem en för en allteftersom din Heart Wall krymper. 

  Typiska känslor jag finner i din Heart Wall är: 

  – Svek
  – Ångest
  – Vrede
  – Sorg
  – Depression
  – Rädsla m.m.

  Processen tar ungefär en vecka och mellan varje session behöver du vila. Endel känner ingenting under behandlingen medans andra känner mer. Man kan jobba som vanligt under veckan. 


 4. När din Hear Wall är borta

  När din Heart Wall är borta får du en stor lättnad. Du kan uppleva effekten på följande tre sätt: 

  – Direkt
  – Ackumulativ
  – Retroaktivt

  De flesta får en direkt effekt där de genast blir glada och sprudlande, känner lättnad, spontanitet och blir mer generösa. Känslan är som att släppas ut ur ett fängelse. Det är inte ovanligt med tacksamhets tårar. 

  Andra får en smygande effekt över tid där de sakta mår bättre och bättre.

  Samt en liten liten grupp har en ”retroaktiv” effekt där de upplever att det inte hände något. Dock när tiden går och de sen tittar tillbaka ser de stora skillnader. Av alla år jag jobbat med Emotion Code healing, som detta är, har jag har en enda kund som varit retroaktiv. 


Många fördelar med att ta bort sin Heart Wall

Vem är Karolina Eleonora?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. När jag tar bort din Heart Wall skannar jag de känslor som finns i din mur och tar bort dem en efter en. 

Emotion Code är ett verktyg för att ta bort sin Heart Wall.  Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är därför avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig med behandlingen, mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en Heart Wall Removal, eller för frågor. Jag mejlar dig efter betalning så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!