Smärta och värk

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Smärta och värk är en verklighet för många svenskar. Tillvaron kan i värsta fall handla helt om att hitta vägar runt smärtan, ”smärt-logistik” som jag kallar det, smärtan finns hela tiden i tankarna och sinnet är i ständigt stresspåslag. För många handlar smärta om ett strikt medicinskt perspektiv, men den här artikeln erbjuder ett vidgat perspektiv på smärta och värk. 

Tack vare Emotion Code och gundaren Dr Bradley Nelson’s arbete vet vi idag mer om känslornas inverkan på kroppen. Vi vet att känslor består av energi och att negativa känslor kan fastna i kroppen och ställa till med problem – som smärta och värk.  

Varför fastnar negativa känslor i kroppen?

Vi känner en ström av känslor av olika kvalitet dagligen, både postiva och negativa. Alla negativa känslor fastnar inte, så varför gör vissa det? Normalt sett ska kroppens nervsystem processa bort låga tillstånd men om vi är tillfälligt försvagade och mottagliga där och då när något tillräckligt jobbigt händer, så fastnar en eller flera känslor och fäster vid någon del av kroppen. 

När det gäller smärta och värk är situationen att många negativa känslor har ansamlats på en särskild plats, där du har ont, och ställer till med obalans. Det pga av den universella lagen, lagen om attraktion, där lika dras till lika. Där det redan finns lågvibrerande känslor, fastnar fler lågvibrerande känslor och klumpar ihop sig. Den lågvibrerande energin sitter där och tär på närliggande vävnad, den drar ner frekvensen som gör att celler påverkas.

Det finns också situationer där smärta och värk beror på inflammation i vävnader, nerver, muskler, leder och då är det viktigt att rena vagusnerven och ta bort de patogener (oftast Epstein Barr virus eller Shingles virus) som gnager där det gör ont. Inflammation uppstår av de patogener som gnager. Man kan ta bort patgogener med Emotion Code, jag gör det rutinartat på många kunder.

Endel smärta och värk kan bero på kroniska tillstånd så som Fibromyalgi. Då behöver vi utöka behandlingarna och titta på det Autoimmuna Paketet jag erbjuder där istället.

Sen har vi situationen för andra med värk utan de andra symptomen av tex utmattning, hjärndimma, hjärtklappning (då ska du titta på Autoimmuna Paketet), där man har värk i kroppen eftersom man har själslig värk. Vi har då internaliserat vår emotionella värk och smärta och pressat ut den i kroppen istället för att kännas vid den. Här kan allmänna Emotion Code tömningar hjälpa mycket.

Emotion Code kan lösa upp Smärta och Värk

Man har funnit att känslor har substans, att de tar upp plats i kroppen. En negativ känsla, eller ’trapped emotion’ har en storlek ungefär som en cantaloupe melon. Om 25 st sånna bollar sitter runt din axel kommer vävnaden där att bli belastad och funktionen går ner. Cellerna måste kunna andas, forsla ut gifter, cellväggen måste vara elastisk; hela kroppens system är ett delikat ekosystem som är känslig för rubbningar. Det räcker med att tänka sig hur man mår när man väldigt stressad, hur matsmältningen stänger av och att man är mer benägen till små olyckor för att förstå hur din axel skulle må av att ständigt vara i en lågvibrerande miljö dag som natt. Vävnaden där blir påverkad och tillslut gör det ont. 

Så det gäller att få väck låg energi ur din kropp så den kan nå upp till vitala nivåer igen.

Behöver du mer assistans?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag kan hjälpa dig med smärta och värk. Jag kommer att göra tömningar på dig tills du upplever lättnad med dina symptom. Eller om du vill göra Autoimmuna Paketet så kan du boka in dig för den. Endel har också ont för att de bär på Trauma, så titta även på mitt Trauma Paket om det stämmer bättre överens med din situation.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp destå klarare blir vi i tanke, ord, handling. Tunga energier som tex sorg och depression blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar din kropp efter de negativa energier som fastnat.  

Vill du beställa healing, mejla mig här. Vi hörs snart!

Lämna ett svar