Låg energi och trötthet

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Kronisk trötthet blir allt vanligare.

Låg energi och trötthet har blivit något som de flesta upplever i perioder, endel hela tiden. Det kan vara kopplat till sömnstörningar, men det finns även trötthet som inte tycks försvinna med mer sömn. Många lider väldigt av sin trötthet och känner sig oroliga och vilsna. 

Med Emotion Code kan vi börja rensa bort det tunga så att din kropp kan få komma in i sin egen ryttm igen. När jag börjar plocka bort dina tunga energier, eller ’trapped emotions’ som jag kallar det, flyttas energin runt och du kan få flow tillbaka i kroppen igen. Det gör att kroppen kan börja läka sig själv på sitt eget naturliga sätt.

Negativa energier fastnar i kroppen och kommer dit av olika jobbiga känslor vi haft genom livet som vi inte lyckats bearbeta. Så de fastnar och med åren börjar de störa ditt energifält och i förlängningen även den fysiska kroppen. Med hjälp av kinesologi muskeltestar jag vart dina blockeringar finns och kan plocka bort de här energierna, så de positiva energierna börjar dominera i ditt system istället. 

Jag tror att detta är vad folk menar när de säger att de är ”trött i själen”. De sover och sover men de känner sig tunga och trötta hela tiden.

Negativa känslor ger Låg energi

Varför blir man trött av negativa känslor? Det är för att de har låg frekvens och det går åt energi från kroppen att ständigt parera och sträva uppåt till den frekvens som krävs för att tex immunsystemet ska vara i minimum funktion. Kroppen gör allt för att bevara equilibrium, balans. Kroppen behöver en viss frekvens för att hålla sig frisk, har man lägre frekvens än så börjar symptom visa sig, så det finns all anledning att göra det man kan för att hålla kroppens frekvens så hög som möjligt. Detta är grunden till låg energi och trötthet.

Energin i kroppen går alltså upp ju fler ’trapped emotions’ vi tar bort på dig, och mest effektivt är att börja med att ta bort sin Heart WallVill du ha mer hjälp med Trötthet?

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-16-kl.-18.16.57-modified.png
Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Bradley Nelson. Låg energi och trötthet går att luckra upp! Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning bokar jag in dig och gör behandlingen. Sen mejlar jag dig vilka blockeringar jag funnit och tagit bort. Ibland får jag budskap jag ska framföra till dig. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att mejla mig din beställning av en allmän rening, en Heart Wall Borttagning, Chakra Rening eller vad du önskar, så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!

 

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png

Lämna ett svar