Låg energi och trötthet

  Trötthet har blivit något som de flesta upplever i perioder, endel hela tiden. Det kan vara kopplat till sömnstörningar, men det finns även trötthet som inte tycks försvinna med mer sömn. Många lider väldigt av sin trötthet och känner sig oroliga och vilsna. 

  Med Emotion Code kan vi börja rensa bort det tunga så att din kropp kan få komma in i sin egen ryttm igen. När jag börjar plocka bort dina tunga energier, eller ‘trapped emotions’ som jag kallar det, flyttas energin runt och du kan få flow tillbaka i kroppen igen. Det gör att kroppen kan börja läka sig själv på sitt eget naturliga sätt.

  Negativa energier fastnar i kroppen och kommer dit av olika jobbiga känslor vi haft genom livet som vi inte lyckats bearbeta. Så de fastnar och med åren börjar de störa energifält och i förlängingen även den fysiska kroppen. Med hjälp av kinesologi muskeltestar jag vart dina blockeringar finns och kan plocka bort de här energierna, så de positiva energierna börjar dominera i ditt system istället. 

  Jag tror att detta är vad folk menar när de säger att de är “trött i själen”. De sover och sover men de känner sig tunga och trötta hela tiden.

  Varför blir man trött av negativa känslor? Det är för att de har låg frekvens och det går åt energi från kroppen att ständigt parera och sträva uppåt till den frekvens som krävs för att tex immunsystemet ska vara i minimum funktion. Kroppen gör allt för att bevara equilibrium, balans. Kroppen behöver en viss frekvens för att hålla sig frisk, har man lägre frekvens än så börjar symptom visa sig, så det finns all anledning att göra det man kan för att hålla kroppens frekvens så hög som möjligt. 

  Energin i kroppen går alltså upp ju fler ‘trapped emotions’ vi tar bort på dig, och mest effektivt är att börja med att ta bort sin Heart Wall

  Sammanfattning

  • Negativa känslor som fastnat från dåtidens upplevelser har en låg frekvens.

  • Låg frekvens gör kroppen trött, då den måste kämpa hårdare för att bibehålla fysiska funktioner som tex immunsystemet.

  • När vi plockar bort de negativa känslorna som skapade problemet, kan kroppen få en chans att göra det den ska. 

  • Jag använder kinesologi för att plocka bort dina negativa känslor, eller ‘trapped emotions’ som jag kallar det och det som händer är att du då får tillbaka flödet i kroppen så att kroppen kan läkas av sig själv. 

  Vill du ha healing kan du mejla mig här. Vi hörs snart!

  Leave a Reply

  Close Menu