Kvinnans Hormoner Paketet

Kvinnans hormon kan jobba emot henne, eller för henne.

Kvinnans Hormon Paket är en behandling för alla kvinnor som är trötta, utpumpade, stressade, överväldigade, inte sover bra, vaknar på natten, gråter ofta, har hjärtklappning, har smärtsam mens och ingen sexlust. Du är kanske skeptisk till syntetiska hormoner (helt rätt tänkt). Du kanske redan har varit hos barnmorskan, eller nån ”hormon expert”, ätit olika tillskott men ändå inte fått resultat? Du kan ha gått åratal med en trötthet som inte går att sova bort? Och det där med sexlust… var nått du hade som 20-åring. Du undrar om du har någon ’autoimmun sjukdom’?! Eller Candida? Och finns det nått schampo mot håravfall?

Ja en väldigt förvirrande situation, hela kroppen verkar strejka.

När en kvinna faller, faller hela familjen och det finns väl inget som ger så mycket skuldkänslor för en kvinna som när hon inte kan vara där för sina närmaste utan måste be dom om hjälp. Jag hör dig.

Kvinna, du och dina hormoner är så viktiga

Jag har tagit fram det här paketet för just dig och nu ska vi titta närmare på vad som finns i. Målet är att lägga en grund för din kropp så att den kan avlastas och på egen hand hitta balansen. Nånting säger mig att när vi lägger oss i för mycket, kan det bli fler obalanser än om vi låter kroppen göra sin grej i lugn och ro. Detta är också vad jag märkt genom mina år som energi-healer. Jag tar bort tunga energier / blockeringar och kroppens livskraft börjar flöda. Den livskraften läker kroppens vävnader, inre organ och system – av sig självt. Ibland får man vara lite envis och avlasta tex ett organ några gånger, tills den hittat sin balans igen. Det jag har sett är att en sjuk / obalanserad kropp, är den kropp som har många energi-blockeringar. Och dom ska vi ta bort nu! Din kropp fungerade ju perfekt hela tiden, bakom dessa blockeringar.

Detta ingår i Kvinnans Hormon Paket

Din sköldkörtel är så viktig. Den producerar två hormoner: Tyroxin (T4) och Trijodtyronin (T3), som påverkar nästan alla kroppens funktioner. Den fungerar som en termostat för hela kroppen och om den inte fungerar kan man bli darrig och frusen, tappa hår och kroppsfett, eller bli gråtmild, överviktig och trög. När man inte får upp ångan i systemet eller när man har så mycket ånga att man är speedad och rastlös. Ibland växlar de här symptomen också.
Du får en behandling där jag tömmer din sköldkörtel från upplagrad, stagnerad energi. Då kan sköldkörteln avlastas och på naturlig väg komma i balans igen. Den får tillbaka ett flöde av Prana (https://sv.wikipedia.org/wiki/Prana), alltså livsenergi och detta revitaliserar denna lilla fjärilsformade körtel som sitter under ditt struphuvud. Toppen!

Dina äggstockar. De producerar fem hormoner – Östrogen, Progesteron, Inhibin, Relaxin och Anti-mülleriskt hormon. I äggstockarna bildas också kvinnans Testosteron, DHEA och Androstenedion. I äggstockarna håller vi energi-blockeringar så som överväldigande, skam, ovärdighetskänslor, förödmjukelse, otillfredsställd lust och längtan.
Du får två behandlingar, en för din vänstra äggstock och en för den högra. Då kan de komma i balans igen och göra det dom är skapta för: att hålla dig spinnande glad, glödande kvinnlig och kåt! Sexlusten kommer från mängden Östrogen – ju mer desto kåtare.

Dina binjurar. De producerar över 50 hormoner – Kortisol, Aldosteron, Androgener, Adrenalin, Noradrenalin är några. När binjurarna mår bra kan vi möta livet som mer tåliga, kaxiga och fria. Du får två behandlingar, en för din vänstra binjure och en för din högra.

Brösten. Vi vill bara försäkra oss att det inte sitter massa stagnerad energi och blockeringar här så att lymfan under och runt brösten kan flöda fritt. Du får två behandlingar.

Och tillsist sexlusten. Oavsett om du har solosex eller med någon annan fungerar ju sex som en nollställare, ventil, uppladdare och realax. Rena medicinen! Du får en behandling där jag plockar bort vad än som blockerar din sexlust.

Låter Hormon Paketet spännande?

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-16-kl.-18.16.57-modified.png
Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Bradley Nelson. Jag har basmedicinsk utbildning och har jobbat heltid med healing och medial-rådgivning sen 2015. Jag har tillämpat Shamansk healing sen 2006 och har mediterat i två decennium.

Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning bokar jag in dig och gör behandlingen. Sen mejlar jag dig vilka blockeringar jag funnit och tagit bort. Ibland får jag budskap jag ska framföra till dig. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!