Immunsystemet

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing

Immunsystemet styrs av flera organ. Levern, mjälten, appendix, benmärgen, lymfnodar, tonsiller, adenoider och thymuskörteln. Inte att förglömma vikten av vår bakterieflora som finns i tarm, slemhinnor och på huden. 

Väldigt få människor har en 100% immunitet. Det vanligare är att vi har ett nedsatt immunsystem pga att någon av de nämnda organen / körtlarna själva är nedsatta i funktion och inte kan göra sitt jobb till fullo.
 

Immunsystemet skyddar mot patogener

Det är patogenerna som ditt immunförsvar skyddar dig emot. Patogener är bakterier, virus, svamp, mögelsporer och parasiter. 

Ibland är inte immunförsvaret starkt nog att hantera patogener utan du åker på en förkylning eller annan infektion. I andra fall finns det tex svamp eller mögel i din kropp som immunförsvaret inte orkar städa bort. Du har då en ”low grade” infektion som inte ger de typiska aktua symptomen. Du kan ha ett Epstein barr virus som sitter djupt inne i levern som varken syns på medicinska tester eller ger aktua symptom. Eller antibiotika resistent streptocker som passar på att blossa upp när din immunitet är tillräckligt låg tex vid stress. Du ska inte ha några patogener som huserar i din kropp varesig som passiva eller aktiva infektioner. Patogener finns överallt i vår miljö, de går inte att undvika. Men immunförsvaret ska vara på 100% alltid så att de effektivt städas bort direkt och aldrig tar fäste.

Ditt immunsystem gör ett fantastiskt jobb!

Andligt immunsystem

Precis som vi har ett fysiskt immunförsvar har vi även andra slags immunförsvar. Jag brukar säga att ett lågt fysiskt immunförsvar även ger ett lågt emotionellt och mentalt immunförsvar – vi känner helt enkelt inte för att ta risker, göra nya saker, träffa nya människor och utmana oss. Vi tappar vår äventyrlighet, vår påhittighet, vår passion, kreativitet, sexualitet etc. Vi orkar inte möta världen, vi drar oss in i oss själva, vill vara i fred. Dock inte att blanda ihop med att vara högsensitiv eller att var en empat

Ett starkt andligt immunförsvar går hand i hand med det fysiska immunförsvaret. Vi strålar, vi står starka i oss själva, vi känner tydligt vem vi är, vad vi vill och hur vi ska få det. Vi har stark manifesteringskraft, karisma, vi lockar till oss möjligheter, andra människor och goda nyheter. Livet känns enkelt och härligt! Vi har smidiga relationer och om det blir konflikter resulterar de bara i en djupare kontakt och större respekt sinsemellan parterna. 

Motsatsen känner vi nog alla till: Vi har toxiska människor runtomkring oss, vi hamnar i missförstånd och dispyter, vi åker på motgång efter motgång. Livet känns för komplicerat och svårt. Kanske är vi ofta krassliga, förklylda och trötta. 

Immunsystemet hänger så mycket samman med vår livskvallitet och med vilken kraft vi kan möta livet. 

’Trapped emotions’ ligger ofta bakom problemen 

Jag använder mig av Emotion Code för att ta bort dinan ’trapped emotions’. En trapped emotion är en negativ känsla du någongång känt som du vid tillfället inte kunde processa så den fastnade. Den kan sätta sig i någon av alla kroppens vävnader och huserar en lågvibrerande energi som stör det området där den finns. Låt säga att du har 10 st trapped emotions i din lever som alla skickar ut lågvibrerande energi i din lever. Levern påverkas negativt av detta och tappar sin känsliga balans. 

Eller vi kan gå till hjärtat för att ge ett tydligare exempel. Om du får en riktigt tråkig nyhet så vet du hur det känns i hjärtat. Det blir tungt, det kan kännas tungt att andas, hela kroppen vissnar och hela din värld fokuseras på den tråkiga nyheten en tid. Ja så mår dina inre organ också av negativa energier som sitter fast. Hjärtat är ett kännande organ som skickar ut starka känslosignaler så det är lättare att känna när hjärtat är ledset. Men hur känns det när tex levern är ledsen? Vi kan bli toxiska i vårt bemötande, bittra, negativa, arga, bitska. Men själva kanske vi inte gör kopplingen att levern behöver healing. 

Med Emotion Code kan vi enkelt stärka immunsystemet

Proceduren att starka sitt immunsystem är enkel. Jag muskeltestar först för att klargöra hur stark immuniteten är på dig, sen går jag igenom varje inre organ som styr immunsystemet och rensar bort de ”trapped emotions” som sätter organet ur balans. Jag kan även leta efter andra underliggande orsaker. Det kan finnas toxisk energi, förskjutningar, behov av ett särskilt näringsämne etc.

Ju fler ’trapped emotions’ vi tar bort, desto mer höjer vi kroppens frekvens. En kropp med hög frekvens är stark, vital och fungerande. Varje trapped emotion drar ner kroppen och bidrar till låg immunitet. 

Vill du ha hjälp med ditt immunsystem? 

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina har basmedicinsk utbildning och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag skannar dig för ’trapped emotions’ och boostar ditt immunsystem. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en rening, eller för frågor. Jag mejlar dig efter så diskuterar vi dina behov.