Har Du En Twinflame?

En Twinflame upplevelse kan vara intensivt

Missförstånden kring Twinflames är många. Främst ser vi New Age grupper som sprider romantiserad information om Twinflames som jag nu kommer reda ut i denna korta artikel.

Twinflames är alltid kopplade till Galactic Federation

För att snabbt ta hål på myten kring Twinflames, så är det bara de Starseeds som är i Envoy Programmet eller Twinflame Programmet som har en Twinflame. Dessa Starseeds utgör inte en jättestor grupp av Starseeds på planeten.

Den stora gruppen Starseeds på jorden är vad jag kallar ”allmänna” eller vanliga Starseeds – dessa är inte kopplade till Galactic Federation utan har kommit hit som volontärer efter andra världskriget för att hjälpa till då Jorden skrek ut ett rop på hjälp.

Det är alltså den relativt lilla gruppen Envoy Starseeds som är dom som har en Twinflame. Dessa Starseeds har ofta varit med här på jorden sen Lemuria och Atlantis och de har alltid en framstående och tydlig mission som de offrar ALLT för. De vet ofta redan som små att de har en mission som de ska utföra och ingenting kan hindra dem eftersom de är programmerade av sitt DNA att utföra vissa uppgifter.

Din Twinflame är i 90% av fallen inte ens född på Jorden

Så, om du har en Twinflame är han eller hon i allra flesta fallen född på någon annan planet här i Galaxen. I det Twinflame program som ni båda är en del av, är din Twins uppgift att stötta dig nere på jorden. Ni jobbar i tandem.
Så ditt jobb är att vara här nere i de tunga skikt och bland allt mörker och omedvetenhet nere på Jorden och din Twin finns ”där uppe” och assisterar dig med inspiration, healing, information, guidning och pepp.

När din Twinflame finns här nere på jorden

Ovanligare är att din Twinflame är här nere på jorden och om han eller hon är det, så är det så för att ni ska jobba med någon specifik uppgift som ett par. Dessa Twinflame par nere på jorden jobbar typiskt med andliga frågor, eller där de driver retreats tillsammans eller jobbar med utbildning, vård eller nån form av upplysning och utveckling.

En sån relation kan vara utmanande och krävande, då ni aktiverar varann och kan ha gemensamma smärtsamma minnen som triggas. Ni behöver vara på topp för att bäst kunna utföra eran mission tillsammans och meningen är inte att relationen ska vara full av drama och konflikter, men livet på Jorden kan ibland vara allt för tungt och snärjande för många Starseeds som fastnar i ”träsket” här.

En sån komplex relation kan behöva renas och där kan jag hjälpa till.

This image has an empty alt attribute; its file name is quotation-marks-left-1-e1553200352948.png

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och jobbar med att rensa tung energi mellan dig och din Twin eller falsk twin. Du kanske har någon annan person i ditt liv som du behöver klippa energi-banden till eller någon du har svårt att släppa. Oavsätt kan jag hjälpa. 

Jag jobbar med Emotion Code och muskeltestning för att hjälpa dig. Effekten av behandlingen är att du får ny luft under vingarna och känner att du får tillbaka tillgången till dig själv och din kraft igen! 

Mejla mig här för frågor och beställa en rening för att klipper banden med en eller flera personer.