Har Du En Heart Wall?

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing

Har du en Heart Wall, är en artikel om muren som sitter runt vårt hjärta för att skydda oss mot att bli sårade igen. Det är något som de flesta inte känner till att de har, men instinktivt känner är en dålig sak.

Och som namnet antyder är en Heart Wall något som berövar livet så mycket kvalitét och möjligheter. Vem vill ha en mur runt sitt hjärta? Och varför får vi en Heart Wall? 

Vad är en Heart Wall?

En Heart Wall är enkelt uttryckt en mur runt ditt hjärta. Muren kväver din förmåga att ta emot kärlek och ge kärlek. 

Det är vårt undermedvetna som när vi är barn, börjar bygga en mur för att skydda hjärtat från att bli sårat igen. När vi är små och vi blir sårade för första gången, vill vi instinktivt skydda oss från en liknande upplevelse igen. Lite som kroppen bygger en sårskorpa över ett öppet sår, bygger vårt undermedvetna en mur runt hjärtat. 

Det undermedvetna formar en mur av negativa känslor runt hjärtat. Tex om du är någon som har fobi för kärleksrelationer och vägrar ge upp ditt singelliv, är det typiskt att i din Heart Wall finns olika känslor av svek, övergivenhet, sorg, avvisande, osäkerhet etc. Du har varit i jobbiga relationer och nu sitter de negativa erfarenheterna i form av energier runt ditt hjärta. Du har blivit skeptisk mot kärlek. Du känner att ”love hurts” och det är inte så konstigt, för du har de negativa känsorna runt ditt hjärta som dikterar energin för vad du ska känna. Dag som natt sitter de negativa känslorna runt ditt hjärta och påverkar dina tankar, känslor, beslut och övertygelser. 

Svåra fall av Heart Wall

Om du har en Heart Wall gjord av ett lättare material tex vegetation, mjuka filtar eller som en kund hade, en vallgrav, har du antagligen ett relativt spontant uttryck. 

Små barn har ofta inte hunnit bygga upp en Heart Wall, eller har en väldigt tunn Heart Wall. Och vi ser på barn hur öppna och självklara de är i sitt sätt. Men med tiden blir det öppna, naturliga barnet mer och mer låst. Och tillslut går läget från låst till avtrubbad och tom.

När vi har en riktigt tjock Heart Wall av ett hårt material som tex järn, sten eller plast tar vi inte in mycket av det ljuvliga livet vill bjuda på. Vi kanske börjar söka extrema upplevlser eller starka sensationer för att känna någonting alls. Vi kanske börjar undvika sociala situationer för vi innerst inne är rädd att komma andra nära. Och särskilt rädd att komma andra öppna människor nära.

Har Du En Heart Wall?

Ca 93% av alla människor har en Heart Wall. Endel anser själva att de inte har en Heart Wall ”för att de har så öppet hjärta” men så fungerar det inte. Man kan göra mycket hjärtchakra övningar att öppna sitt hjärta 360° varje dag men ändå ha en Heart Wall. 

Har du några jobbiga, traumatiska, ledsama, hårda upplevelser i livet är odsen stora för att du har en Heart Wall. Om du vill kan jag kolla efter om du har en mur, bara mejla mig här. 

Muren blockerar flödet

Livet med en Heart Wall är emotionellt begränsat. Förutom de fysiska symptomen som: 

• sömnproblem,
• tryck över bröstet,
• värk i nacke och axlar,  
• ångest
• depression

…finns en myriad symptom som visar sig i ditt liv. Den påverkar bl.a. ditt känsloliv, dina beslut, ditt kroppsspråk, hur inbjudande eller inte du är socialt, hur lite eller mycket du möter andras blick, dina instinkter och äventyrlighet. 

Och det är klart. Kroppen vill ha ett flöde för att fungera optimalt. Allt som stoppar upp flödet varesig fysiskt eller energimässigt kommer skapa problem. 

När jag tar bort någons Heart Wall är det just detta de kommenterar; att de känner pirrningar av livslust, att det bubblar upp glädje, att tårarna flödar skönt, att de känner sig levande. När flödet kommer igång genom kroppen kan andra problem börja läka av sig själva. Ingen kan säga vad som kommer hända för just dig, men tro mig att din kropp kommer göra det mesta av den nya möjligheten!

Vem är Karolina Eleonora?

Karolina Eleonora – Emotional Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. När jag tar bort din Heart Wall skannar jag de känslor som finns i din mur och tar bort dem en efter en. 

Emotion Code är ett verktyg för att ta bort sin Heart Wall.  Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Vill du ta bort din Heart Wall kan du mejla mig här. Vi hörs snart!