Guide till Uppstigning

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing
Upplysning, uppstigning, 5D, New Earth, The Event, det är mycket nu!

Guide till Uppstigning behövs akut nu när så många vaknar upp. Många känner sig förvirrade i olika grad. Med rätt information känns processen lättare, till och med välkommen. Den här artikeln är till för att reda ut begreppen för de som redan kommit en bit men behöver klarhet.  

Det händer mycket nu för kollektivet på Jorden. ’Bråda dagar’ får jag höra. Det som för 15 år sen var beslöjat av en viss exotisk mystik; Uppstigning eller Upplysning, är i dag en välstrukturerad, förankrad process som enkelt kan beskrivas linjärt. Vi pratar multidimensionalitet / multilocation, 5D, New Earth, andra sidan slöjan, Indigo revolutionen, portalöppningar, aktiveringar, kroppskristaller osv. Om Uppstigning är processen, så är Upplysningen själva slutmålet.

• Ur ett 3D perspektiv låter allt det här som rappakalja.
• Men när man kommit upp i 4D har man mognat vidare och kan öppna sig mentalt för mer avancerade koncept.
• I 5D känner man istället in hur något resonerar med en. Det som inte är aligned väljer man bort och går vidare utan drama. 

Uppstigning: Vi är där nu

Sen 2012 har det blivit möjligt att gå upp i 5D utan att själen separeras från kroppen. Sen 2012 har våra kroppar sakta börjat förändra sin grundstruktur. Det handlar om att gå från kolbaserad till kristallbaserad eller mer korrekt, silikonbaserad (silikon som mineralet ’silica’ som ju kvartskristaller består av). När våra kroppar uppgraderas att bli mer och mer krystalina kan vi då alltså komma upp i 5D och ta våra kroppar med oss utan att dö. 

Processen till Upplysning sker i flera faser, men att lyckas komma över till 5D är en bra början. 5D är vad vi kallar Divine Feminine, som är ett ickelinjärt, kännande, hjärtcentrerat tillstånd. Vägen dit går genom hjärtat, att öppna hjärtat i höga tillstånd av salighet och lyckas stanna kvar där så länge att ditt DNA struktureras om. Du får tillslut en ny verklighet där du är konstant avslappnad, glad, mjuk, öppen och flödande. När du kommit så långt finns inte längre de lågvibrerande tillstånden kvar som rädslor, ångest, depression, tomhet, avundsjuka etc. 

Ljuskroppen styr din Uppstigning

Vid dagar då ljuskroppen (MerKaBa) laddas upp blir man super trött, tung i kroppen och måste vila. Man kan känna som en elektrisk ladding också. Och det är jätteviktigt att sova så mycket som kroppen ber om, det är intensiva processer som sker i våra kroppar. 

Vi får aktiveringar också, särskilt runt supermånar, vår- och höstdagjämning, sommar- och vintersolstånd där vi bombas med olika ljuskoder, eller ’ljusfutoner’. Dessa laddar upp vår ljuskropp, eller MerKaBa som är en geometrisk ljusstruktur runt kroppen som fungerar som ett ’fordon’ att lyfta kroppen in i 5D.

Vi måste även kunna hålla två koncept samtidigt, vi måste kunna se att något kan vara en sak och en helt annan sak samtidigt. Att de båda koncepten om samma sak är valida. Det handlar om att mogna i sitt tänkande och bli mer sofistikerad och börja navigera i det vi kallar ’Quantum’; där verkligheten består av många skikt som i sig kan se väldigt olika ut men alla spelar sin roll för helheten. 

Schuman Resonance

Schuman resonanse (man säger att det är den Hz som jordens ”hjärtslag” består av). Denna Hz har varit på samma mer eller mindre frekvens sen man började mäta för många decennier sen. Men de senaste åren har Shuman börjat fluktuera mer och mer. När Schuman är hög blir vi ’höga’, när den är låg blir vi låga. Det höga är för att dra upp oss i riktigt höga tillstånd som kroppen sakta ska vänja sig vid, och vid de låga Hz ska vi ner och rensa i vårt tyngsta i kroppen; trauman från ditt liv nu, eller ett parallellt liv, eller ett tidigare liv eller kanske löser du upp trauma i din genetiska lineage eftersom du bär trauma från dina förfäder även.

Det är viktigt att veta att de låga tillstånden, där dagen är tung och allt känns svart, att dessa dagar är jätte viktiga för du har en guldchans att släppa på tunga energier / strukturer som kommer göra din resa framåt mycket lättare.

Utrensningar hör till bilden med Uppstigning

Olika kroppsliga utrensningar hör också till bilden med uppstigning, därav termen ’uppstigningssymptom’. Huvudvärk, bihåleproblem och nästäppa, lös vätska som rinner från öronen, hud som ’poppar’ och kliar, yrsel, behov av mörker (ljusskygg), otroligt trött, färger och former som flashat förbi när man blundar, i perioder vill kroppen ha socker eller salt mat, ibland massor av kakao eller junkfood. Andra perioder vill kroppen bara ha renaste raw food.

Generellt kan man säga att där du har utrendingssymptom, det är det chakra som blir arbetat med. Allting runt huvudet har såklart med Kronchakra och 3e Ögat att göra, halsen blir Halschakrat osv. Vi har så mycket gammal trauma och nedtryckta känslor som sätter sig i kroppen och allt det ska upp och ut. Jag gör chakra rening för den som behöver.

Såhär jobbar jag med dig

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag kan assistera dig under din resa att rensa ut tunga energier och få upp frekvensen i kroppen genom att använda Emotion Code. Du får då lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då finns jag här för dig. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

Du kan beställa en healing session med mig genom att klicka här, eller om du har frågor. Vi hörs snart!

*Om du undrar varifrån man får information kring Universums olika frekvenser, så det finns gott om folk som kan ’remote view’ idag alltså de blundar och kan titta efter vad som händer runt solen och berätta om kosmiska perspektiv. När tillräckligt många har sett samma sak och fått samma information finns en resonans som är god nog som källa iaf för dessa artiklar.