Dr Bradley Nelson

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing
Dr Bradley Nelson, upphovsmannen bakom The Emotion Code.

Kiropraktorn och författaren Dr Bradley Nelson är min lärare och upphovsmannen bakom The Emotion Code. Han upptäckte den här metoden genom en ingivelse som han upplevde kom från Gud. Bradley är uppskattad för din jordnära, pragmatiska, lättsamma sätt att jobba med människor som behöver healing. 

Dr Nelson’s fru hade en ”Heart Wall”

Det finns en lång berättelse om hur Dr Bradley en kväll intuitivt använde Kinesologi (muskeltestning) för att hjälpa sin fru Jean med en emotionell blockering hon hade. Bradley såg för sitt inre öga ett blankt trägolv och att under golvet fanns hans frus hjärta inkapslat. Stegvis fortsatte han använda Kinesologi för att undersöka den här muren. Slutligen fick han veta vad muren bestod av: det var hennes negativa känslor! Arbetet fortsatte och han frågade om det var möjligt att ta bort de här negativa känslorna? Svaret blev ja. När han hade tagit bort alla känslor som fanns i hans frus mur hände något. Jean som alltid varit blyg och tillbakadraen fick hans ett stort genombrott och ett nytt skifte i hennes liv. Jean började nu att öppna upp och blomstra, kände sig mer levande och stark än nånsin.

The Emotion Code och ”Trapped Emotions”

Dr Bradley Nelson började använda den här metoden i sin kiropraktik mottagning med väldigt goda resultat – patienter som lidit i åratal av problem blev fria! Anledningen är att många av de fysiska och psykiska symptom vi har kommer ifrån ’Trapped Emotions’, alltså känslor som är obearbetade och har fastnat inom oss. De kan sätta sig i våra vävnader och inte minst orsaka värk och andra obalanser. 

När jag ger Emotion Code healing är det just negativa känslor jag plockar bort för att skapa ett flow i kroppen igen. Troligen är detta hemligheten bakom hälsa: att få tillbaka flödet igen. 

På grund av obearbetade känslor, Trapped Emotions bygger vi vår emotinella ’ryggsäck’ eller vårt bagage. I ryggsäcken finns sorger, smärta, svek, skuld, skam, vrede, tårar, ångest, otillräcklighet osv. Och det är ner i din ryggsäck som jag jobbar. Jag tar bort alla de här tunga dåtida energierna så du slipper besväras av dem idag. 

Ett annat problem som Trapped Emotions orsakar är att de drar ner kroppens immunitet. Det blir svårare för kroppen att säppa på toxiner, ta upp näring och skicka rätt signaler. Anledningen är att varje Trapped Emoton tar upp plats i kroppen som rubbar balansen. En enda Trapped Emotion är stor som en cantaloupe melon. Om du har 20 st i din lever förstår man snabbt problemet. 

Ännu mer problem blir det när Trapped Emotions sätter sig runt hjärtat, då bildas en Heart Wall. Hjärtmuren är formad av vårt undermedvetna – som är gränslöst – för att försöka skydda oss från smärta. Men att leva med ett blockerat hjärta är ingen rolig upplevelse. Läs min resa med min Heart wall här.

Att ta bort sin Heart Wall är först och främst en investering i din livskvalitét. Dessutom sätts ett livgivande flöde igång i kroppen. En annan effekt är den inre styrka och lugn som kommer. Mina kunder säger ofta att nånting subtilt har hänt efter healingen; de känner sig mer grund-lugna, grund-trygga och stabila. Så känner jag av healingen också!

Jobba vidare med mig

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Vill du ta bort din Heart Wall hjälper jag dig gärna. Procesen är enkel och effektiv. Den tar en vecka för mig att slutföra och under den tiden får du de distansbehandlingar som behövs för att få väck din Heart wall.

Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat och när jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en Heart Wall borttagning, eller ställa frågor. 

Karolina Eleonóra, Emotion Code givare utbildad av Dr Bradley Nelson.