Crohns Sjukdom, kund blev av med smärtan

Crohns är ett inflammationstillstånd i tarmen.

Crohns sjukdom är ett inflammationstillstånd i colon som kommer i skov. Skoven kan utlösas av stress, sämre kost, dålig sömn etc. Läkare kallar det ”autoimmun sjukdom” och hävdar att det inte finns något botemedel, samt att detta tillstånd beror på att kroppens immunsystem attackerar kroppen. Men läkare har en usel track record av att hjälpa människor med Crohns, och deras påstående att immunsystemet attackerar kroppen – är bara en teori. Pga deras teori behandlar de folk med Crohns med immunsänkande medel, chockerande kontraproduktivt då skoven av Crohns triggas pga lägre immunitet.

De läkare inte tar med i beräkningen är de patogener som skapar inflammationen. När patogener (virus och bakterier) gnager på tarmslemhinnan blir den sårig; det blir rött, svullet och ömt = inflammation. Precis som när vi har en infektion i halsen så börjar den med att det kliar (patogenerna har just börjat gnaga) sen börjar det bli ömt och tillslut gör det jätteont (patogenerna har gnagt djupare). Patogener är som en Packman som bara äter och äter tills immunsystemets Makrofager och Fagocyter kommer och äter upp dem.

Läkare har en usel trackrecord av att hjälpa de med tarmsjukdomar. Är det inte dags nu att vi kastar deras tes om att det är immunsystemet som attackerar kroppen och även kastar deras immunsänkande medicin?


Jag brukar säga att Crohns och andra tarmsjukdomar är ”halsont fast i tarmen”.

Kund med två autoimmuna tarmsjukdomar


”Jag har 2 autoimmuna sjukdomar i min tarm, Crohns sjukdom och ulcerös proctit. Crohnen har gett mig mest problem. Jag tar två olika mediciner för mina tarmproblem. Kommer inte riktigt ihåg vad den första gör men den andra är immundämpande medicin.”

När jag behandlade henne för Crohn kom det fram att hon behövde få sin bukspottkörtel och binjurar justerade (binjurarna tömdes på stress). Hennes sömn var rubbad och hon fick utslag på Hypotalamus (som bl.a. styr vår sömn). Hon hade åtta stycken diskar i ryggen som behövde justeras.

Hela kroppen hänger ihop i en helhet. Om någon del av kroppen rubbas kan andra helt till synes orellaterade delar av kroppen komma ur balans.

Såhär sa kunden efter att jag behandlat henne med mitt Autoimmuna Paket:

”Jo jag känner mycket skillnad efter varje behandling här. Hela tarmen känns lycklig och fri. Första reaktionen var ”är det såhär det ska kännas i detta området i kroppen???”. Hela kroppen känns friare och gladare nu. Sidan där jag har Crohnen gör inte ont längre. Sen du jobbade på mina kotor har jag fått bättre balans och mina plattfotade fötter vill gå rakt. Förvånad och jätteglad. Känns så skönt att bli av med så mycket emotionellt bagage som hållit en tillbaka. Bar idag så får jag impulser att ta tag i saker som det tagit mig år att ta tag i.”

Vill du ha hjälp med din tarmhälsa?

Karolina Eleonora är Emotion Code healer.

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

I mitt Autoimmuna Paket går vi igenom din kropp grundligt för att ta väck störande patogener som Epstein Barr, Shingles, Herpes och Streptokocker. Jag kommer tömma din colon och ev ändtarm och tunntarm från emotionell stress, göra allmän Body Code behandling för att stämma av med kroppen vilka justeringar den behöver och jag kan göra immunsystems justeringar.

Metoden jag använder för att tömma din tarm heter Emotion Code. Det är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi där jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig efter med behandlingen, mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.