Covid19 Vaccinet

Ska man ta sprutan eller inte? Många är skeptiska till detta vaccin och den här artikeln kan kanske bringa klarhet i frågan.

För riskerna med sprutorna finns det numera statistik på. Openvaers är en oberoende websida som tar fram statistik kring vaccinationsskador och dödsfall orsakade av alla möjliga vaccinationer i USA. På deras hemsida kan man söka på hur många som dött av de olika Covid19 vaccinen. Man kan söka bara på ordet ”covid19” eller på ”Moderna”, ”Pfeizer” etc.

Och svaret kommer här: Sen den 30 Juli 2021 fram till dagens datum 15 Augusti 2021, har 12.366 Amerikaner dött pga Covid19 vacciner.

Det är alltså 773 personer per dag som dör av Covid vaccinerna. Ni får själva ta ställning till om ni tycker det är ett säkert vaccin, för mig personligen är detta inget annat än folkmord och ett brott emot mänskligheten.

Här har jag gjort en enkel sökning på samtliga covid vacciner som visar dödsfall bland kvinnor och män, alla åldrar i USA:https://www.openvaers.com/openvaers Man får se ålder på de som dött senaste 2 veckorna, hur de dog och vilket vaccin de tog tex Moderna, Pfizer etc.

Och detta är bara i USA. Så, hur många dör vare jag, världen över pga vaccinet? 3.000 personer? 4.000? Ännu mer? Beräknat på 3.000 personer varje dag blir det 100.000 personer på en månad. Det är en chockerande stor mängd människor.

Och än mer chockerande är att Openvaers bedömmer att deras statistik över amerikaner skadade och eller dödade av olika vaccin, bara utgör 1% av egentliga fall som inte blir rapporterade.