Cellhälsa

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing
Piffa upp dina celler. Det är enklare än du tror!

På senare år har cellhälsa fått allt större betydelse i hälsokretsar. Det är riktigt glädjande eftersom kunskap om våra celler ger oss nycklar att djupare förstå hur vi kan hålla kroppen frisk och vital utan krämpor på ålderns höst.

Men i den här artikeln ska vi inte prata om medicin ur traditionell mening, utan om cellhälsa ur ett kvantfysiskt perspektiv. Riktigt fascinerande information som Nobellpristagare vetat sen 60-talet.

Det bästa är att du själv kan göra en stor insats för din egen cellhälsa på ett enkelt sätt, men vi kommer till det längre fram. 

Vad är Cellhälsa?

Cellen kan tyckas liten och enkel, men den är oerhört komplicerad att förstå sig på. Den innehåller tusentasls komplicerade strukturer och många miljoner molekyler. Kroppen består av 10.000 billioner celler och enkelt beskrivet kan vi säga att cellens grundläggande uppgift är att ta in näring och syre, samt släppa ut gifter och slagg – när allt fungerar optimalt vill säga. 

Det nya är att cellen lagrar information, eller egentligen energi. 

Cellen behöver en viss nivå av energi för att vi ska hålla oss friska. När den inte får det börjar cellen att stänga sig. I det läget kommer varken syre, näring eller socker (glukos som är cellens bränsle) in i cellen. Även mitokondrierna, cellens batteri sätts på paus och i det här läget mår cellen dåligt. När cellen mår dåligt mår vår kropp dåligt. Vi börjar får cellskador och celldöd och beroende på vilket organområde som är den svagaste länken manifesteras därifrån en ”sjukdom”. Vi har inte längre det vi behöver för vår cellhälsa.

Den emotionella stressen är boven

Vad är det då som får våra celler att stänga ner? Jo det är stress. Och den värsta stressen är den inre stressen, alltså den emotionella stressen som vi sällan är medvetna om att vi har. Vårt undermedvetna är dock väl medveten om vad som stressar oss, likaså vårt sympatiska nervsystem. Vi kan anse att vi är helt lugna och stressfria, men föräldrarnas skillsmässa som hände när vi var 10 år, eller avvisandet av pojken vi hade en crush på i lågstadiet sitter kvar och formar vår självbild och hur vi tar oss an livet. 

Om vi gör en djuphypnos och frågar ditt undermedvetna om vad som finns i din ryggsäck av trauma, kommer mycket information komma fram, information som kanske skulle göra dig förvånad eftersom du tänker att det där hade du lagt bakom dig. 

En vuxen människa har sin ryggsäck med obearbetade trauma, svek, sorger, övergrepp, vrede och rädslor – och det är denna ryggsäck som är vår emotionella stress. 

Vi behöver bli av med den djupa, omedvetna stressen ur vår ryggsäck för att våra celler ska vara vitala. Alltså tömma ryggsäcken från dåtidens negativa upplevelser. Då kan cellerna börja må bra igen.

När vi däremot slappnar av och det parasympatiska nervsystemet slås på, öppnar sig cellen igen och börjar göra sitt jobb. Med öppna celler kan vi hålla oss friska i de kassaste förutsättningarna, detta är varför vissa som har ohälsosamma vanor ändå kan bli gamla och vara friska, och varför andra gör allting rätt men ändå är sjukliga.  

Att slappna av på det sätt som våra celler behöver är inte alltid så enkelt som att meditera, gå i naturen, vila oftare etc även om alla de är bra insatser. De trauma vi har i vårt bagage kommer att göra det svårt att nå allra allra djupast i de avslappnings övningar vi gör. Och kroppen behöver den djupaste avslappning för att fungera optimalt. 

Töm dina Cellminnen

Att göra en rensning och tömma sin ryggsäck är en enkel och snabb process. Man behöver inte sitta i terapisoffan och älta sina problem, eller ignorera att de finns där genom att ”fokusera framåt”, inget av det tömmer egentligen ryggsäcken. Det undermedvetna har svaren och därför är det dit vi måste gå för att få bort all obearbetad trauma.

Ett ”trauma” behöver inte vara något dramatiskt och fruktansvärt, trauma betyder att vi vid ett tillfälle blev tillräckligt skakade / påverkade för att intrycken skulle fastna och börja utgöra en ny referens för hur vi ser på oss själva och världen. Så trauma kan tex vara att du inte blev sedd som liten, att du kände vånda inför att stå och prata inför klassen, att ett husdjur dog. Det var något som var betydande för dig i den ålder du hade då. 

Det bästa är att ta bort sin Heart wall, den mur som sitter runt hjärtat på 93% av alla människor, och består av dåtidens negativa upplevelser. Detta är alltså en stor och viktig del av ditt bagage. 

Såhär arbetar jag med dig

Karolina Eleonora är Emotion Code healer.

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en tills muren runt ditt hjärta, din Heart wall är borta. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då finns jag här för dig.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi där jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig efter med behandlingen, mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig på en Allmän Tömning, Heart Wall Borttagning, Trauma Paketet eller vad du är sugen på! Vi hörs snart.