VAD ÄR THE EMOTION CODE?

BOKA EN SESSION HÄR

The Emotion Code har sin grund i Kinesologi, där vi använder muskeltestning för att ‘skanna’ vart dina blockeringar finns. 

Jag tar bort djupt rotade blockeringar inom sekunder, så du behöver inte ligga på terapisoffan i åratal och intellekualisera din smärta. The Emotion Code är troligen den mest effektiva healing modalitet vi har idag; jag gör alla sessioner på distans så vart du bor spelar ingen roll, jag kan även jobba obehindrat även fast du är på jobbet eller mitt i något – det försvårar inte mitt arbete. Jag utgår från ett kösystem och man bokar in sig för att få en plats i kön, väntetiden är oftast ett par-tre dagar. 

En ‘trapped emotion’ är en negativ känsla som är obearbetad. Den fastnade vid något tillfälle i ditt liv där du råkade ut för en stark situation och var mottaglig för negativa intryck. Du tar inte upp allt negativt som händer, men ibland är vi lite mer sårbara helt enkelt. 

Känslor är energi som har substans nog att blockera flödet och skapa problem. Vi vet ju alla hur det känns att ha ett tungt hjärta eller en gråtklump i halsen. 

Om jag skannar din kropp och hittar en ‘trapped emotion’ av tex Svek tar jag bort den och går vidare till nästa negativa känsla. Den kan ha funnits med dig i decennier och orsakat stagnation i ditt energifält. 

Tänk att du bokar en session och jag skulle plocka bort 30 st ‘trapped emotions’ från tex din barndom, eller en jobbig situation. Tänk dig vilket flow du skulle få i ditt system och din kropp om allt det där försvann. Du behöver inte bära runt på allt gammalt trauma. Ju fler ‘trapped emotions’ jag plockar bort, desto bättre kommer du fungera i alla områden av ditt liv.

Vi märker också att behandlingarna oftast ger direkt effekt, men även på längre sikt. Många säger att livet har blivit lättare, att de känner sig tryggare, mer grundade och kan hantera stress mycket bättre. 

Det bästa är att börja med att ta bort sin Heart Wall och sen rensa i sin barndom, köra igenom några inre organ (tömma levern, sköldkörtel, tarmar brukar vara bra). Även att bara köra ett gäng allmänna tömningar, där vi låter kroppen helt bestämma, kan vara kraftfullt. Jag jobbar med alla möjliga teman för healing.

När du är redo kan jag börja jobba på dig, låt oss ta reda på vem du ÄR bakom alla blockeringar!

BOKA EN SESSION HÄR

Mitt jobb är att skapa energiflöde i dig. När jag tar bort blockeringar får du ökat flow eller Prana / Qi / Chi som är livskraft. Med det nya flödet fungerar kroppen och psyket bättre – du får tilliten tillbaka att dansa med livet. 

©Karolina Eleonóra healing 2015-2023
Disclaimer: Karolina har basmedicinsk utbildning men är ingen läkare och ställer inga diagnoser, botar inga sjukdomar. Om du har akuta medicinska problem, kontakta alltid en läkare. Emotion code™ är energimedicin på kroppens egna villkor och man kan aldrig garantera något resultat. Behandlingarna tar bort “trapped emotions” som i sin tur skapar olika obalanser i kroppen. Om du vill sluta med din medicin gör det i samråd med din läkare.