Upptstigningssymptom

  Uppstigningssymtpom 101 är en guide för dig som känner att du har “vaknat upp” och behöver stöd och vägledning. Det kan vara en mycket intensiv och förvirrande process till en början, men jag är här för att reda ut begreppen åt dig. Jag fick själv ett uppvaknande på allvar 2015 med de värsta symptomen så jag hoppas att jag kan använda de erfarenheterna nu till din hjälp. 

  Varje dag vaknar fler och fler upp. Kanaler säger att idag är 1 miljon människor på planeten uppvaknade. Det betyder att en kritisk massa redan uppnåtts och det blir en dominoeffekt . Det betyder att vi nyligen nått den kritiska massan som behövs för att vi ska kunna ta mänskligheten framåt, till en mycket bättre “plats” där vi inte längre styrs av negativa krafter i bakgrunden, utan att vi kan börja styra oss själva utifrån våra positiva intentioner. 

  Min resa med uppstigningssymptom

  Jag har alltid varit högsensitiv, öppen och medial. Men år 2015 fick jag mitt stora öppnande och min kropp började få riktigt jobbiga symptom. Detta är vad man kallar “physical body ascension” alltså att kroppen är redo att börja gå upp i frekvens. 

  Mycket hände på en gång som bröt ner min gamla livs-struktur och jag kände att jag hade ingenting kvar, det fanns ingen sarg att hålla sig i, det var en total fritt fall känsla. I det vakuumet kom ångesten. Det var inga vanliga ångestattacker, utan en ångestattack kunde pågå i 4 timmar. En kväll hade jag 6 ångestattacker. Så utan tvekan var det en rening som pågick. 

  Min kropp darrade och skakade dagligen i 1.5 år (jag förklarar längre ner vad det beror på). Jag blev så stresskänslig att jag klarade inte att läsa rubrikerna i lokaltidningen, jag klarade inte att gå på stan eller i affärer. Intrycken var så starka att det blev en surealistisk och överväldigande upplevelse. Till en början kämpade jag emot, men sen inföll sig en grace.
  Jag förstod att jag har tvingat min kropp att göra saker den sagt nej till hela mitt liv och att jag ska börja lyssna nu. Så jag drog mig undan och bestämde att ge space och tid åt processen att göra sin grej.

  På nätterna kunde jag vakna och se saker i luften, gyllene trådar som hängde över mig. Jag såg många saker som låter rent psykotiska och Sci-Fi. Olika rymdvarelser, UFO’s, händer som sträktes emot mig, regnbågstunnlar, DNA spiraler, såg hur mina och andras blockeringar satt runt kroppen, såg mina inre emotionella splittringar som skärvor.

  Absolut ingenting förvånar mig längre. Man får stå ut med att vara ‘the crazy lady’ ett tag innan man får sällskap av andra som kan se. Vi måste berätta så fler vågar prata om sina upplevelser. Allt det märkliga är olika initieringar, olika aktiveringar, ljus-koder. 

  Med alla de här uppgraderingarna är det inte så konstigt om du behöver dra dig undan allt och alla tills det lugnat sig. Det är inte så konstigt om du behöver sova hela dagen. Det är inte så konstigt om du har värk i kroppen, om du mår illa av mat, om du känner dig emotionell. Kroppen och nervsystemet går igenom en oerhörd påfrestning, så ditt jobb är att assistera kroppen så den får det den ber om. 

  Uppstigningssymptom och Ljuskroppen

  Det jag inte visste då var att jag haft turen att få en uppgradering av min Ljuskropp. Ljuskroppen är det man kallar MerKaBa, en geometrisk ljusstruktur som omger varje människa. Den ser ut lite som Leonardo Da Vinci’s målning den vitruvianske mannen.

  När Ljuskroppen först vaknar kan man må väldigt dåligt och det känns som en “utbrändhet”. Efter de värsta uppstigningssymptomen börjat integreras och kroppen vänjer sig, kommer nästföljande aktiveringar av Ljuskroppen gå mycket smidigare. Du kan ha en dag där du behöver hänga i sängen och vila för det snurrar i huvudet och lemmarna är blytunga. Det betyder inte att du är sjuk eller fått ett “återfall av utbrändhet”, det betyder att din fysiska kropp tar in så mycket ljus att den behöver lugn och ro att integrera. 

  Detta är ett av svaren på varför vi har en våg av falsk utbrändhet nu. 

  Din Ljuskropp eller MerKaBa ser ut som Da Vinci’s målning.

  Uppstigning tar den tid den tar

  Uppstigningssymtom, eller mer korrekt ‘physical body ascension’ är en process som tar precis så lång tid den behöver. Och vi pratar åratal. Inte 1-2 år utan vanligare i tidsspannet av 4-6 år. Och under de åren är det jobbigast i början med ångesten och agorafobin.

  Vi kan väl säga att kroppen vet vad den håller på med. Den gör det den behöver och vårt jobb är att assistera kroppen igenom den här passagen tills det är klart. Passagen är det vi kallar 4D, ‘Himmel och Helvete’ dimensionen.

  Den ångest och agorafobi som ofta förekommer, är inte vanlig ångest, det är inte vanlig agorafobi – det är uppstigningssymtom. När din kropp ska förvandlas i den enorma process som krävs för att din fysiska kropp ska klara att gå från 3D till 5D, är det naturligt att du vill vila och dra dig undan, till och med i flera år.

  Uppstigningssymtom kan man inte ‘träna bort’. Uppstigningssymtom är inte att vara sjuk eller utbränd.

  Sanningen är att det är inget fel på dig alls.
  Men människan är programmerade att leta fel. Och om något avviker från det normala “måste det vara dåligt”. Om något är jobbig måste det vara dåligt. Kroppen kan bete sig konstigt (se listan nedan) men det betyder bara att den håller på att justera sig inför det nya som händer. 

  Processen måste få lov att ta tid, för kroppen hade inte orkat att ta all den här förändringen på en eftermiddag. Den hade dött. Därför måste processen spridas ut så kroppen inte blir för chockad. 

  Vad är uppstigningssymptomen?

  Ett symptom i listan behöver inte alltid vara uppstigningssymptom. Tveka inte att söka läkarhjälp för att vara på den säkra sidan att din kropp är ok. Om din läkare säger att den är det, kan du luta dig tillbaka och gå in i den här processen lugnare. Säkerhet kommer alltid först! 

  Ton i örat som inte är tinitus. Det kan vara låg-pitchad, hög-pitchad och ibland så hög att den inte hörs alls utan det blir mer som en vibration. Tonen kommer och går då och då. Förenklat kan man säga att det har med vårt hjärtöppnande att göra.
  • Det rinner klar vätska ur öronen.
  Ångest som pirrar och kryper på huden.
  Klåda på huden, det är förändringar i vårt DNA som ändrar hudstrukturen att bli mer kiselrik, alltså bilda små små kristaller som kliar.
  Huvudvärk och migrän, det är neuropathways som öppnas.
  Nya matpreferenser, man kan bli jättesugen på socker, salt, fet mat, bara vilja ha frukter, inte kunna äta mat alls, bli illamående av raw food, en fas där man vill äta mycket kakao. Kött, fisk och mjölkprodukter smakar illa.
  • Återkommande halsifektioner och bihåle problem.
  • Mycket slem och skräp från lungan som ska ut.
  • I början skakar och darrar kroppen, det är ljuskroppen som vaknar upp och kroppen “hackar” lite som en motor för aktiveringarna som händer är lite tuffa i början. Nervsystemet behöver justera sig. Stötta nervsystemet med flytande B-12, GABA tillskott och tex Emotion Code behandlingar för att tömma ut gamla tunga energier. 
  Man kan se och även höra energi. Man ser energier, gnistor eller trådar som jag beskrev tidigare. Gnistorna är partiklar som krockar. Trådarna är intentioner som håller på att manifestera sig. Titta om de verkar vara trassliga eller räta, det säger nått om dina tankar. 
  Enorma sömnbehov. Man vill sova jämt under en period. Sova blir ens största och första intresse. Jag var besatt av sängar, sängkläder, kuddar, filtar och sånt ett tag. Jag ville ha det så mörkt och tyst som möjligt, så hade både persienner och rullgardin och sov med öronproppar. Jag kunde sova 10 timmar under natten och sen sova vidare under dagen. Jag kände att sova var som ett slags “jobb”. Man kan säga att vi blir som bebisar igen, för så mycket processer sker i kroppen som kräver sömn. Under min sov-fas var jag så glad och lycklig och kunde komma in i djupa meditativa tillstånd, det var då jag fick mitt hjärtöppnande och kom till New Earth.
  Smärta och värk i kroppen är en klassiker. Det handlar om att de känslor du tryckt undan vill komma upp, de har en sån tung frekvens att de kan inte vara kvar i våra vävnader om vi ska gå upp i 5D. Vi måste bli lätta och rena först. 
  • Du och säkert din läkare också, upplever att du är utbränd. Det är ditt nevsystem mm. som anpassar sig till de aktiveringar som kickat igång processen.
  Stark smärta över bröstet. När hjärtchakrat ska öppnas 360° kan det göra ont. Tveka inte att åka in till aktuen så du vet att det inte är något verkligt problem som gör att det gör ont. Att ta bort sin Heart wall hjälper mycket!

  Gör din resa med uppstigningssymptom enkel

  Ja, gör det enkelt för dig. Lyssna inte så mycket på vad andra säger om din process – de är inga experter, sålänge de inte själva pratar om uppstigning och gjort resan själva förståss. 

  Sov så mycket du vill. Ingen behöver veta att när du kommer hem från jobbet går du raka vägen till sängen och tar ett långt sovpass. Har du svårt att sova, prioritera mer tid i naturen. Sol, vind och vatten sätter kroppen i mer balans. 

  Dra dig undan så mycket du behöver. Människor kommer varna dig och använda ordet “isolering”, det är för att vi människor har en instinktiv rädsla för att bli eller vara isolserad.

  Få maten levererad till din dörr, handla kläder online. Under den tidiga fasen, är det osunt att exponera sig för massa intryck. Som jag skrev tidigare är vi som nyfödda små bäbisar och vi behöver skydda oss själva från att bli överstimmulerade. Bara du vet vad du behöver för att ta hand om dig och hur länge du behöver det. 

  Ät helt enkelt den mat din kropp ber om, döm inte matvalet. Pizza igen? Kör på. Nästa vecka kan jag lova dig att du bara vill dricka raw fruktjuicer. Ibland vill den ha vitt socker, ibland blir den sjuk av det. Den här processen är också en tillitsövning till att underkasta sig vägledning från kropp och ditt Högre Jag och att bygga upp en relation till dem.

  Naturen kommer bli din bästa vän under en period. Det är där du kommer gråta, sova, släppa ut, läka, jorda dig, ladda upp, känna stöd, bli renad. Naturen strävar efter balans och vi blir automatiskt justerade i naturen. 

  Många går igenom en fas med smärta och värk. Knacka lite där det gör ont och säg “jag släpper taget nu”, upprepa det ofta. Du kan pusta ut och ljuda ett aaaa… samtidigt för att förankra din intention.

  Vet att processen var lite tyngre för de som gick före dig och tack vare ditt arbete blir processen för de efter dig, lite lättare. De första som tog den här vågen av aktivering som vi kallar uppstigningssymptom, fick mycket svårare symptom. De tappade håret och kunde inte gå till jobbet på åratal för det var så stora kontraster då att deras kroppar nätt och jämt överlevde. Nu är det betydligt lättare och mildare symptom.

  Mer assistans 

  Om du känner att du behöver mer assistans är jag här för dig. Du kanske besväras av ångest nu, värk, starka känslor eller något annat.

  Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Bradley Nelson. Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen.

  Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

  Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat och när jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

  Klicka här för att beställa en eller flera tömningar, jag mejlar dig efter betalning så diskuterar vi dina behov. Har du frågor inför behandlingen kan du mejla mig här.

   


  Close Menu