New Earth – en Guide

  New Earth är ett mytomspunnet begrepp som benämndes redan i Bibeln. Man pratade om att det skulle bli två jordar, att de skulle separera ifrån varandra. Den ena skulle vara Jorden och den andra Gaia. De som stannade kvar på Jorden skulle leva i tunga energier med krig och svält. De som ville vara med på New Earth alltså Gaia, skulle leva i harmoni med varandra i fred och överflöd. Bibeln beskriver det som att vid en tidpunkt fattas den ena i den äktenskapliga sängen en morgon, på fältet där två brukade jobba sida vid sida är en av dem plötsligt borta. Den här artikeln förklarar vad New Earth är, hur det känns att vara i New Earth och vad som krävs för att komma dit. 

  Mayakalendern markerade år 2012 som året då vi kan resa med våra kroppar till en annan dimension, 5D. Tidigare hade vi behövt lämna kroppen för att göra det, men nu skulle vi ta våra kroppar med oss. Kropparna skulle renas minituöst från tunga energier så att de blev eteriska nog för att kunna resa. 

  Sen dess har reningsprocessen varit igång rasande intensivt för oss människor. Vi har inte alltid vetat om varför vi är snuviga, har ont i huvudet, har ångest och panikattacker. Ingen har sagt åt oss att vi helt enkelt bara har uppstigningssymptom. För vi ska stiga upp nu. 

  Vad är New Earth

  För att förstå New Earth måste vi först prata om Jorden. Jorden är en levande entitet med sitt eget medvetande och har sin egen resa att göra för att hela tiden, som allt liv i vårt universum, utvecklas (Lagen om Utveckling). Nu är energin på gamla Jorden så tung att det är dags att “byta skal” till något högre. Enligt Dolores Cannon är vår Jord den planet i hela universum som är tyngst och svårast att vara på. Det skulle helt enkelt bli för mycket jobb och ta för lång tid att omvandla och transmutera all denna tunga energin som vår planet behöver för att själv börja stiga uppåt. För hon ska också gå upp i uppstigning. Innan vi hade Jorden hade vi tidigare versioner som var ännu mer primitiva som har lämnats. Rent tekniskt finns alla versionerna av planeten kvar, de har sin egen dimension. Varje version / dimension av jorden har sitt eget namn, Earth, Gaia, Eartha, Urantia osv. Vi går från Earth (3D) till den nya versionen, Gaia (5D) nu.  

  New Earth är redan här

  New Earth är redan alive n kickn’, det finns redan människor som är över på andra sidan och lever sina liv “där”. “Där” är bara en dimension, det ser likadant ut i stora drag, men det känns fullkomligt annorlunda. De flesta som har kommit in i den nya dimensionen (5D) pendlar lite fram och tillbaka. Med tiden är de allt oftare över på andra sidan och längre fram går de inte alls tillbaka. 

  Det som är annorlunda är att den gamla Jorden är så otroligt tung i sina energier. Här finns enormt lidande, våld, övergrepp, orättvisor, svält och sjukdomar. Det är ett race om överlevnad som är hårdprogramerad i våra sinnen. Vi vill alla ha mer pengar, bästa rabatten på våra köp, bästa parkeringsplatsen, snyggaste brännan, grönaste gräsmattan, hetaste bilen, smartaste ungarna, populäraste insta kontot.. Vi ser inte hur lågt vi har sjunkit. 

  New Earth, min egen upplevelse

  I början på September 2018 kom jag över på andra sidan plötsligt en solig eftermiddag. Jag var i ett djupt harmoniskt tillstånd efter en meditation, energierna var mjukast möjliga, som plasmaströmmar. Jag hade just vaknat från en siesta och gick ut i vardagsrummet. Jag satte mig på soffan och böjde mig fram för att plocka upp något från golvet när jag hör ett tydligt “klick”. När jag sätter mig upp är jag i New Earth. 

  Jag ser mig omkring i rummet förundrad. Alla möbler står där de ska och allting ser ut som vanligt, men allting är vackrare. Det är som att hela luften är full av ‘kärleks-partiklar’. Och det är en så vänlig och varm närvaro i och runt mig, i alla föremål också. Allt består av ren kärlek. Lampan är kärlek och trygghet, soffan är kärlek och trygghet, bordet och stolen också. Den kärlek man får av en mormor eller morfar. En trygg, tålmodig, snäll och kravlös kärlek.

  Jag visste i varje fiber i min kropp att allt kommer att bli bra och har alltid varit det. Jag känner att inom mig finns absolut inte ett spår av stress, oro eller den bakgrunds ångest och bakgrunds depression vi alla på någon nivå har. Allt det tunga är helt borta.

  Kroppen känns så fri, lätt och glad. Glädjen är som en gul sol av iver, lycka och lugn. Jag känner mig fullt inspirerad och stimulerad av att bara existera, uttråkad finns inte i den här dimensionen. Även de högsta nivåer av lycka och expansion jag upplevt tidigare kommer inte i närheten av känslan jag hade på soffan. 

  Kontrasten mellan 3D och New Earth

  Sen var jag åter tillbaka till det gamla vanliga livet i 3D. Totalt var jag där i kanske 45 sekunder. Även om upplevelsen var så kort, har den gett ett bestående intryck som jag aldrig glömmer. Och min upplevelse med kärlekspartiklar låter som LSD eller DMT men jag har aldrig använt hallucinogener och har ingen avsikt att göra det heller. Jag anser att vi har nog med kroppsegen DMT för att få upplevelser. 

  I skenet av vad jag upplevde där kan jag se hur synd det är om människan. Vi är en produkt av den tunga, låga energin och vi föröker bara överleva, ta oss från en punkt till en annan utan att helt översköljas av vanmakt. Vi lurar alla oss själva att allt är Great! men vi vet hur orättvist livet kan vara här och att ingen går säker. Människan är en så oskuldsfull varelse som har hoppet som sitt främsta bränsle. Och det är just den oskuldfullheten, att vi trevar oss fram i blindo, som är bron över till andra sidan kan man säga. Vi är egentligen rena som barn, men livet här smutsar ner oss till oigenkänlighet. 

  New Earth, hur kommer man dit? Töm, töm, töm.

  Det som krävs är ett enkelt skifte i hjärtat. Utan ett 360° vidöppet hjärta kommer man inte över. Det gäller att göra ett grundarbete i att tömma tunga energier ur kroppen. Men först ta bort sin Heart wall, så hjärtat kan öppnas. 

  Dels speedar det upp de uppstigningssymptom man får när kroppen börjar aktiveras, och dels är det lättare att komma in i djupa harmoniska tillstånd.  

  Mitt tips är att varje kväll innan du somnar, säg till ditt Högre Jag, “Ta mig till New Earth”. Gå in i hjärtat och öppna hjärtat. Kom in i djup salig lycka, andas djupt och så mjukt du kan. Ta dig själv in i en trans där du blir som plasma. Och när du hör “klick” eller som jag kände en gång att jag ryckte till som att jag rörde mig igenom en hinna så är du där.

  Jag har märkt också att det finns olika nivåer, olika intensiv upplevelse av New Earth. Vissa gånger då jag kommit över manuellt i meditation har det känts fint visst, men inte så omdanande som den där första spontana gången. 

  Du måste upp i tillräcklig glädje. Det går inte att komma över om man är ledsen, låg, deppad. Du behöver “bränslet” eller en charge av salig lycka för att det ska gå. Det är däför vi behöver ägna oss åt att leta glädje i vår vardag. Glädje behöver vara ett prio. Verklighetsflykt i 3D är helt ok, särsklit om det får dig att le, skratta, känna dig tacksam, mjuk, varm, kärleksfull. Jag har full sympati för att man vill fly 3D på olika sätt, förhoppningsvis de konstruktiva sätten. 

  Mer assistans 

  Om du är intresserad av att nå New Earth rekommenderar jag Emotion Code och främst man tar bort sin Heart wall. Det är en jättebra grund att ha för att kunna öppna sitt hjärtchakra helt. Du kanske besväras av ångest nu, värk, starka känslor eller något annat.

  Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen. 

  Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

  Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat och när jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling.

  Klicka här för att beställa en eller flera tömningar, jag mejlar dig efter betalning så diskuterar vi dina behov. Har du frågor inför behandlingen kan du mejla mig här.

  Close Menu