Att attrahera rätt partner

  Att attrahera rätt partner är för många singlar den ultimata drömmen. Att känna sig trygg, älskad och accepterad precis som man är i glädje och het passion. Finns det en formula? I den här artikeln går vi in på vad en “Love Block” är, hur de uppstår och hur vi får bort dem. Allt för att skapa flöde att attrahera in precis rätt person för dig. 

  Ur ett strikt linjärt tankesätt är det slumpen som avgör om man träffar rätt partner. Man får kyssa många grodor innan man hittat sin prins eller prinsessa och det borde vara statistiskt sannoligt att tillslut dyker det upp en prins, eller? Men nu ska vi inte ta den onödiga omvägen för att få den kärlek vi förtjänar i livet, vem har tid eller ens lust att springa på mängder med dejter? 

  Vi ska istället ta genvägen via enegiarbete, via attraktionslagen. Jag tror du har ett rätt så bra hum om hur din drömpartner ska vara. Snäll, rolig, god ekonomi, charmig, varm, pålitlig… ja nått åt det hållet. Av de två komponenter manifestering handlar om, har du den ena redan fixad gissar jag, alltså din inre längtan efter kärlek. Det är den andra jag ska hjälpa dig med nu.

  Låt säga att du har hittat honom / henne som du vill ha. Men hur du än försöker fungerar inte din plan. Kanske har du flera gånger hittat din drömpartner men det slutar i besvikelse varje gång. Personen var upptagen, känslorna var inte de rätta eller personen var inte seriös. Och nu är du trött och ärligt talat rätt sårbar att igen ge dig ut på ett kärlekståg i jakt efter din dröm. Jag förstår dig. 

  Det jag ska dela med mig av nu, är formulan för varför det blir såhär och vad du kan göra åt det. 

  Misstaget med manifestering

  I världen av energi finns det högvibrerande energier och lågvibrerande. De lågvibrerande är de som vi tex kallar svek, sorg, bitterhet, uppgivenhet, oro, misslyckanden osv. Lite förenklat kan man säga att vår kropp samlar upp våra livsupplevelser och lagrar dem. De hamnar i ditt undermedvetna och i dina cellminnen. Problemet är att även de negativa upplevelserna fastnar där. Så om du har upplevt avvisande och svek från de kärleksintressen du knytit an till, får du i ditt undermedvetna en negativ referens till ‘vad kärlek är’. Ju fler negativa erfarenheter, ju fullare blir din ryggsäck och destå sämre blir jaktlyckan. Tillslut lagras så många negativa känslor att du är övertygad om att du inte är typen som hittar rätt helt enkelt.

  Det intressanta med eneri är att vi attraheras inte av hur någon ser ut på pappret, vad den säger eller beteer sig. Det vi attraheras av är energin den utstrålar. Vi attraheras av någon som har liknande energi som oss själva – om vi har fullt med tvivel att det går att hitta kärleken, så är det andra människor som också är osäkra kring kärlek vi kommer dra till oss.

  I mitt arbete som mentor ser jag detta hela tiden. Två personer med ungefär samma typ av sår, tex svek dras till varann och det slutar med att båda eller den ena manifesterar ett nytt svek. Kunden frågar mig “varför är alla män likadana?” Rationellt vet vi ju att alla män inte är likadana, den gemensamma nämnaren är kunden, eller snarare de obearbetade sår kunden har.   

  Tyvärr är det inte så enkelt att man kan sätta på sig en positiv fasad och därifrån börja attrahera fantastiska kandidater. Energi är energi och det går inte att fejka i manifesteringens värld. Det vi måste göra är att tömma ut de negativa erfarenheterna du har i din rygg säck – dina Love Blocks.

     

  Love Blocks så fungerar det

  Det jag kallar Love Blocks är helt enkelt dina dåtida jobbiga upplevelser kring kärlek, intimitet, romantik. Resultatet blir att när de plockas bort, kommer hela du ha en klarare, renare energi med dig som gör att du har helt andra chanser att lyckas hitta rätt. Du får en nollställning kan man säga så du kan börja på helt ny kula. 

  Alla de här negativa dåtida upplevelserna blockerar ditt fält. Man kan säga att ditt fält snurrar långsammare och då blir det väldigt trögt att manifestera. Du kanske skickar ut visioner om den du vill ha, men den som dyker upp är inte alls bra. Så det finns alltså två fördelar med att ta bort sina Love Blocks, dels blir din energi högvibrerande istället för lågvibrerande och dels kommer dina önskningar snabbare in i din 3D verklighet ju renare ditt fält blir.  

  Emotion code röjer undan Love Blocks

  Jag heter Karolina och är Emotion Code givare utbildad av Dr Bradley Nelson. Vid en Love Block Session skannar jag dig för blockeringar kring kärleksrelationer, romantik och intimitet och plockar effektivt bort de blockeringar jag hittar. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då finns jag här för dig.

  Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

  Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat och när jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

  Klicka här för att beställa en tömning, jag mejlar dig efter betalning så diskuterar vi och stämmer av dina behov. Har du frågor inför behandlingen kan du mejla mig här.

  Close Menu